Με το συναίσθημα θα ήταν στο Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φώτης Παπουλής αγαπάει τον ΟΦΗ. Αυτό είναι δεδομένο όμως πλέον είναι και σε μια ηλικία που στον ΟΦΗ δεν επιλέγουν να κινηθούν για ποδοσφαιριστή.

Αν μετρούσε το συναίσθημα και μόνο αυτό, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο Φώτης Παπουλής θα είχε πατήσει ήδη στην Κρήτη. Αγαπάει την ομάδα, ο κόσμος τον αγαπάει και τον σέβεται παρότι έπαιξε μόλις 18 μήνες όμως το συναίσθημα δεν είναι αρκετό για να γίνει πραγματικότητα αυτή η επιστροφή. Το ξέρει και ο ίδιος ο Παπουλής που όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλάει για τον ΟΦΗ διαφημίζοντας τον σύλλογο σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όμως, στην περίπτωση του Παπουλή, δεν έχει σημασία μόνο το συναίσθημα αλλά και η πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα λέει πως ο Φώτης Παπουλής είναι στα 35 του, όχι ότι σημαίνει κάτι αυτό – αντιθέτως και φέτος ήταν από τους πρωταγωνιστές του Απόλλωνα Λεμεσού – αλλά στον ΟΦΗ έχουν αποφασίσει να επιλέξουν να προχωρήσουν σε διαφορετικό ποδοσφαιρικό μονοπάτι που αφορά την έλευση ποδοσφαιριστών που βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία και οι οποίοι θα έχουν μπροστά τους αρκετά χρόνια ποδοσφαίρου.

Κατά συνέπεια, όπως καταλαβαίνετε, θέμα επιστροφής του Παπουλή δεν τίθεται στον ΟΦΗ – κόντρα σε όσα γράφτηκαν το τελευταίο 24ωρο και τα οποία δεν ήταν και λίγα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook