Με κατόχους διαρκείας τα παιχνίδια των play off

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ έχουν έτοιμο το πλάνο σε περίπτωση που η Κυβέρνηση αποδεχτεί την πρόταση για το 20% όπως και τον κόσμο που θα είναι σε θέση να μπει στο γήπεδο.

Προκειμένου να είναι σε θέση να μπει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο, στον ΟΦΗ θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το Παγκρήτι Στάδιο για τα παιχνίδια των play offs όπως αποκάλυψε χθες στον Athletic Radio 104,2 ο Ηλίας Πουρσανίδης. Η χωρητικότητα του Παγκρητίου Σταδίου (26.000) δίνει την δυνατότητα και στον ΟΦΗ να βάλει περισσότερο κόσμο – από ότι φαινομενικά θα χωρούσε και σε ένα γεμάτο “Γεντί Κουλέ”. Με απλά μαθηματικά, εάν ο ΟΦΗ χρησιμοποιούσε το Παγκρήτιο Στάδιο τότε θα ήταν σε θέση να μπουν μέσα περίπου 6.000 φίλαθλοι του. Από την στιγμή ωστόσο που το Παγκρήτιο Στάδιο δεν είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει αγώνες της Σούπερ Λιγκ 1 τότε αναγκαστικά ο ΟΦΗ θα χρησιμοποιήσει την φυσική του έδρα, άρα αυτό σημαίνει ότι θα μειωθεί και ο παραπάνω αριθμός.

Όσον αφορά εκείνους που θα μπουν στο γήπεδο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, θα είναι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που θα ισχύσει και σε ομάδες που έχουν καλύψει το ποσοστό του 20% με εισιτήρια διαρκείας. Σε ότι έχει να κάνει με το “Γεντί Κουλέ”, προτεραιότητα έχουν οι φίλαθλοι που πήραν εισιτήριο διαρκείας το προηγούμενο καλοκαίρι ενώ σε περίπτωση που το εν λόγω νούμερο καλύπτεται από το 20% της χωρητικότητας του γηπέδου τότε η είσοδο θα πάει εκ περιτροπής. Στην περίπτωση του ΟΦΗ, υπάρχουν 2.200 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας με το νούμερο που αφορά την χωρητικότητα του “Γεντί Κουλέ” να μην έχει αποσαφηνιστεί ακόμα ωστόσο ο παραπάνω αριθμός βρίσκεται κοντά στα δεδομένα που δημιουργούνται από την πρόταση που κατέθεσε ο σύλλογος στην Λίγκα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook