Θέμα: Ο ΟΦΗ και η “κατάρα” των τραυματισμών

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τον τίτλο της πιο άτυχης ομάδας στην Ελλάδα διεκδικεί ο ΟΦΗ με πέντε ποδοσφαιριστές του να τραυματίζονται σοβαρά.

Τρομερή ατυχία έχει ο φετινός ΟΦΗ, αφού μπορεί η χρονιά να βαδίζει σε εξαιρετικά επίπεδα όσον αφορά την απόδοση του συλλόγου τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και εκτός, ωστόσο οι τραυματισμοί που ήρθαν έχουν “παγώσει” τους πάντες.

Ο ΟΦΗ έχει το… στέμμα της ατυχίας αφού πέντε ποδοσφαιριστές έλειψαν πάνω από δύο μήνες από την ομάδα και ο λόγος δεν ήταν μυικός…

Πιο συγκεκριμένα ο Μεγιάδο, που αντιμετώπιζε πρόβλημα στους κοιλιακούς τραυματίστηκε στο γόνατο στο ματς με την Ξάνθη και χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο με αποτέλεσμα να απουσιάσει δύο πολύ σημαντικούς μήνες.

Ένας ακόμα άτυχος τραυματισμός ήταν αυτός του Ναμπί στο ματς με την Λαμία. Ο Άγγλος επιτελικός μέσος ευστόχησε από την άσπρη βούλα στην προσπάθεια του να πανηγυρίσει τραυματίστηκε με αποτέλσμα να χάσει και αυτός δύο πολύ σημαντικούς μήνες που τον χρειάστηκε η ομάδα.

Η ατυχία ωστόσο δεν άφησε τον ΟΦΗ και το 2020! Ο Βαγιεμπά Σακόρ στο πρώτο ματς της χρονιάς στο “Γεντί Κουλέ” κόντρα στον Βόλο, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε μια διεκδίκηση με συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να περάσει και αυτός την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που τον άφησε έξω 3 μήνες και πλέον περιμένει τα πλέι οφ για να ξανά παίξει.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο τέταρτος τραυματίσμος φάνηκε να είναι και ο πιο σοβαρός! Ο Φερέιρα στο ματς με την Λάρισα και ενώ είχε μπει λίγα λεπτά μέσα στο γήπεδο μετά από σκληρο μαρκάρισμα υπέστη ρήξη χιαστού χάνοντας πλέον όλη τη σεζόν.

Το κακό δεν έχει τέλος για τον φετινό ΟΦΗ και πλέον δύο μήνες μετά την καραντίνα και ενώ η ομάδα προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της υπέστη ένα μεγάλο σοκ, μιας και ο “Τσίλια” υπέστη σε προπόνηση ρήξη χιαστού χάνοντας πλέον έξι μήνες από την ενεργό δράση.

Το τρομερό των φετινών τραυματισμών του ΟΦΗ είναι ότι δεν είναι κανένας μυικός, δείχνοντας έτσι την ατυχία που έχει φέτος η ομάδα στους τραυματισμούς.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook