Ο… γνωστός ΟΦΗ και στην Θεσσαλονίκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει μπει σε φάση τακτικής εδώ και αρκετές ημέρες με τον Γιώργο Σίμο να ακολουθεί την πετυχημένη συνταγή.

Όπως τόνισε και ο ίδιος ο τεχνικός του ΟΦΗ στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής, η ομάδα δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική και φιλοσοφία στα play off συνεχίζοντας τον δρόμο που χάραξε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Όπως φαίνεται και από τις προπονήσεις, ο Σίμος δεν θα αλλάξει τίποτα σε σχέση με ότι παρακολουθήσαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ να πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη παίζοντας επιθετικά έχοντας στόχο τη νίκη.

Άλλωστε, ένα θετικό αποτέλεσμα επί του Άρη θα μετρήσει… “διπλά” καθώς αφενός θα παραμείνει στην 5η θέση της βαθμολογίας και αφετέρου θα αποκτήσει ένα επιπλέον πλεονέκτημα σε περίπτωση που ισοβαθμήσουν οι δύο ομάδες. Μπορεί κίνητρο, βαθμολογικά, να μην υπάρχει ωστόσο όλοι στον ΟΦΗ θέλουν να διατηρηθεί η καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μέσα στην χρονιά, όσο δύσκολο βέβαια και αν είναι αυτό μετά και την δίμηνη αποχή.

Το ίδιο φαίνεται πως θα γίνει και από πλευράς προσώπων αφού δεν θα αλλάξει κάτι ο Γιώργος Σίμος έχοντας πλέον στην διάθεση του μια υπερπλήρη μεσαία γραμμή εν αντιθέσει με τα κενά που υπάρχουν στα “φτερά” της επίθεσης μετά τους τραυματισμούς των Φερέιρα και Τσιλιανίδη.