Ο ΟΦΗ είναι πανέτοιμος για την μεταγραφική περίοδο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μπορεί η ονοματολογία να δίνει και να παίρνει κάθε μέρα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα κανενός από τους πραγματικούς στόχους του ΟΦΗ δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, εκτός του Βούρου.

Η φετινή μεταγραφική περίοδο αναμένεται διαφορετική λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο στον ΟΦΗ φαίνονται έτοιμοι για όλες τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσει η ομάδα.

Το ταξίδι του Γιάννη Σαμαρά στις χώρες της Ευρώπης πριν την πανδημία ήταν σημαντικό, αφού εκτός από την προετοιμασία “σκάναρε” ποδοσφαιριστές που θα απασχολήσουν την ομάδα για το μεταγραφικό… παζάρι.

Πάντως μέχρι τώρα αν εξαιρέσουμε το όνομα του Βούρου, όπου πραγματικά υπάρχει ενδιαφέρον της ομάδας για την απόκτηση του, στον ΟΦΗ κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους και δεν αποκαλύπτουν ονόματα. Αυτό σημαίνει πως ότι όνομα ακούγεται στα ρεπορτάζ της ομάδας δεν ισχύουν.

Πάντως ο ΟΦΗ αν εξαιρέσουμε την θέση του τερματοφύλακα όπου έχει Σωτηρίου, Γουάλι και το δεξί άκρο της άμυνας όπου απαρτίζεται από Μαρινάκη, Ουές και Μπράουν (προς το παρών) ψάχνεται σε όλες τις θέσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook