Pics + Video | Τον γύρο του κόσμου έκανε το PyroShow των Snakes!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μοναδικό σόου που δημιούργησε o σύνδεσμος των Snakes το βράδυ της Δευτέρας είχε παγκόσμια αναγνώριση σε σελίδες οργανωμένων οπαδών.

Με αναρτήσεις τους σελίδες οργανωμένων οπαδών ανά τον κόσμο, αποθεώνουν τον κόσμο του ΟΦΗ και την πρωτοβουλία των Snakes να δώσουν μια ανεπανάληπτη παράσταση το βράδυ της Δευτέρας στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, στο ύψος του Καράβολα. Σελίδες με τεράστια απήχηση στο κίνημα των οργανωμένων οπαδών έχουν δημοσιεύσει υλικό με βίντεο και φωτογραφίας αποθεώνοντας την κίνηση των Snakes που κατάφεραν εν μέσω πανδημίας να δημιουργήσουν μια τρομερή ατμόσφαιρα τραβώντας πάνω τους τα βλέμματα οπαδικών σελίδων ανά τον κόσμο.

Το PyroShow των Snakes έχει γίνει viral στις οπαδικές σελίδες με τα δεκάδες καπνογόνα να κάνουν τη νύχτα, μέρα φωτίζοντας τον ουρανό του Ηρακλείου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Gate 4 OFI Crete last night!🔥🇬🇷 – 📹 @heraklion251 #oficrete #gate4 #nopyronoparty #footballwithoutfansisnothing #ultras #ultrasmentality #pyro #crete #ofi #ultrasstyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐎𝐍 𝐓𝐇𝐄 𝐒𝐓𝐀𝐍𝐃𝐒 𝐈𝐒 𝐖𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐋𝐈𝐕𝐄 (@ultrasbible) στις

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Football without fans is like a party without drugs” OFI Crete with a Pyroshow after quarantine 🇬🇷🔥 @ultras_balkan_official2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ultras Balkan 𝕳 (@ultras_balkan_official) στις

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook