Απόλυτα θετικά τα μηνύματα από την συνάντηση με Αυγενάκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο στην πρεμιέρα των play off και των play out, τότε οδεύουμε ολοταχώς προς την διεξαγωγή των αγώνων παρουσία κόσμου. To Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα προκειμένου οι αγώνες να γίνουν παρουσία κόσμου, βάσει του ποσοστού του 20% που αναφέρει η πρόταση του Ο ΦΗ, ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του αντιπροέδρου του ΟΦΗ Ηλία Πουρσανίδη και του προέδρου της Σούπερ Λιγκ 1 Μηνά Λυσάνδρου. Κριτήριο για την τελική απόφαση της Κυβέρνησης και της υγειονομικής επιτροπής των λοιμωξιολόγων θα αποτελέσει αυτό το Σαββατοκύριακο και η ομαλή διεξαγωγή των παιχνιδιών.

Από την στιγμή που τα παιχνίδια θα ολοκληρωθούν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, δηλαδή να μην προκύψει κανένα κρούσμα κορονοϊού εντός των ομάδων, τότε θα ακολουθήσει νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να παρθεί η οριστική απόφαση.

Η ουσία και το αποτέλεσμα της συνάντησης είναι πως όλα δείχνουν, κορονοϊού επιτρέποντος, ότι από την τρίτη αγωνιστική – φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουν Κυβέρνηση – Λίγκα να προχωρήσουν σε όλες τις ετοιμασίες για το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου – θα είμαστε σε θέση να παρακολουθήσουμε αγώνες με κόσμο στις εξέδρες των ελληνικών γηπέδων.