Πουρσανίδης: “Να είμαστε η πρώτη χώρα που θα τα καταφέρει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ηλίας Πουρσανίδης με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην σημερινή συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ “να αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες χώρες” και αναφέρθηκε στην κοινή προσπάθεια που γίνεται ώστε οι αγώνες να πραγματοποιηθούν παρουσία φιλάθλων.

Αναλυτικά η δήλωση του Ηλία Πουρσανίδη

“Μετά τη δοκιμασία που περάσαμε όλοι μας το προηγούμενο χρονικό διάστημα, φτάσαμε στο σημείο μαζί με τη βοήθεια της κυβέρνησης και της υγειονομικής επιτροπής, να κάνουμε λόγο για επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό αναμφισβήτητα αποτελεί επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε περήφανοι που πετύχαμε τον στόχο μας και τώρα γίνεται μια κοινή προσπάθεια από τις τρεις πλευρές προκειμένου να επιστρέψουμε στην κανονικότητα του αθλήματος, γιατί δε νοείται ποδόσφαιρο χωρίς την παρουσία των φιλάθλων. Αυτός είναι άλλωστε και ο επόμενος στόχος. Αποτελεί έξτρα κίνητρο τόσο για τις ομάδες, όσο για την κυβέρνηση να δούμε ξανά τον κόσμο στις εξέδρες και να είμαστε η πρώτη χώρα που θα τα καταφέρει. Για κάθε ομάδα τίθεται ένα έξτρα κίνητρο. Να υπάρξει αγαστή συνεργασία με τους φιλάθλους της, έτσι ώστε όσα συμφωνηθούν να τηρηθούν στο ακέραιο. Για να στείλουμε ένα μήνυμα προς όλους ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες χώρες”.