Σε συζητήσεις με την Ομόνοια ο Παπουλής

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Φώτης Παπουλής είναι ένα όνομα που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και θεωρείται δεδομένο ότι θα έχει προτάσεις τόσο από Κύπρο, όσο και από την Ελλάδα.

Βέβαια, στην Κύπρο είναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ελλαδίτη επιθετικού, ο οποίος εάν μείνει στην χώρα μας, τότε θα αγωνίζεται σαν Κύπριος, καθώς έχει αγωνιστεί με την Εθνική μας ομάδα.

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί μία φημολογία για ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον 35χρονο άσο. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι «πράσινοι» μίλησαν ήδη μαζί του και βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του.

Στις συζητήσεις έχει εμπλακεί, ο Νεόφυτος Λάρκου, που είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για το προγραμματισμό και γενικά για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτή την στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε που κατέληξαν οι επαφές, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα είναι ανοικτό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι άνθρωποι κοντά στην Ομόνοια δεν επιθυμούν την ένταξη του Φώτη Παπουλή στην ομάδα, για κάποιους συγκεκριμένους λόγους.

Το θέμα όμως χειρίζεται ο Νεόφυτος Λάρου, που είναι ο απόλυτος άρχοντας στο «Ηλίας Πούλλος» και ο οποίος δεν θα λάβει υπόψη του όλα αυτά, παρά μόνο το καλό της Ομόνοιας.

24sports.com.cy

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook