Θανάσης Ντίνας: Ένας από τους τελευταίους των Μοϊκανών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας από τους τελευταίους των Μοϊκανών της ομαδάρας του ΟΦΗ που γύρισε από την κόλαση τον Ιανουάριο του 2018 και κόντρα στα προγνωστικά δεν πήρε μόνο την άνοδο αλλά στέφθηκε και πρωταθλήτρια στην Football League, πλέον δεν θα βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Το “Γεντί Κουλέ”, ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, το γνώρισε στις 21 Ιανουαρίου όταν παρακολούθησε από τις εξέδρες του γηπέδου το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το πρώτο παιχνίδι έμελλε να το παρακολουθήσει με έναν άλλο παίκτη του ΟΦΗ που ήταν συμπαίκτες μέχρι και χθες, το Νίκο Βαφέα. Ο Θανάσης Ντίνας είναι ένας από τους τελευταίους των Μοϊκανών από εκείνη την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου που κατάφερε, κόντρα στα προγνωστικά, να διαψεύσει τους πάντες και από την εικόνα διάλυσης που παρουσίαζε στις αρχές του 2018 να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Θανάσης Ντίνας ήρθε στον ΟΦΗ τον Ιανουάριο του 2018 αποτελώντας μια μεταγραφή που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να στεφθεί πρωταθλήτρια στην Football League. Σε 17 παιχνίδια πέτυχε 10 γκολ, μερικά εξ’ αυτών με εντυπωσιακές εκτελέσεις φάουλ αφήνοντας το ξεκάθαρο αποτύπωμα του στην πορεία της ομάδας. Μαζί με τους Δημήτρη Μάνο και Βασίλη Κουτσιανικούλη αποτέλεσαν μια μηχανή των γκολ πετυχαίνοντας 36 γκολ στον δεύτερο γύρο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook