Ο «Χασογκόλης» ΟΦΗ την πάτησε στην Θεσσαλονίκη

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος του Άρη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε αλλά έχασε ένα τσουβάλι γκολ και γνώρισε την ήττα με 3-1.

Ο ΟΦΗ μπορεί να μην μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, αφού απειλήθηκε από τον Βέλεθ σε στατική φάση, ωστόσο από εκεί και μετά ανέβασε ρυθμό και μπόρεσε να δημιουργήσει τις δικές του ευκαιρίες με τον Νέιρα και τον Μάνο.

Μάλιστα η ομάδα του Γιώργου Σίμου κατάφερε να πάρει και προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Μαρινάκης βρήκε τον Μάνο μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος πάσαρε στον Σακόρ με τον Νορβηγό να σουτάρει σωστά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα κάνοντας το 1-0.

Ο ΟΦΗ είχε πάρει τον… αέρα του Άρη και έχασε μια ακόμα σημαντική ευκαιρία με τον Μάνο, όμως το πλασέ του πήγε ψηλά πάνω από την εστία.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΟΦΗ θα πάει με το 0-1 στα αποδυτήρια μια αδράνεια στην δεξιά πλευρά της ομάδας έδωσε την ευκαιρία σε Φετφατζίδη και Ρόουζ να συνεργαστούν με τον τελευταίο να σεντράρει και τον Μπρούνο Γκάμα στην κίνηση να κάνει το 1-1.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, όμως για μια ακόμα φορά μέσα στην χρονιά “πλήρωσε” την αστοχία του, αφού οι φάσεις του Νέιρα του Μάνου και του Σεμέντο δεν βρήκαν στόχο.

Όσο ο χρόνος περνούσε ο ΟΦΗ κρατούσε τον ρυθμό και την άνεση του σκορ και έμοιαζε εκείνος ότι θα κάνει το 2-1. Παρόλα αυτά μια στατική φάση έδωσε στον Άρη το προβάδισμα αφού έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι”.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Άρης με τον Κόρχουτ στο 80′ “καθάρισε” το παιχνίδι κάνοντας το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα παρότι προσπάθησε η ομάδα του Γιώργου Σίμου να ξανά μπει στο ματς…

Mπείτε στο Live center του Gentikoule