Σαρδινέρο ο πρώτος για τον ΟΦΗ της νέας χρονιάς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός εξτρέμ Αντριάν Σαρδινέρο είναι ο πρώτος παίκτης με τον οποίο έρχεται σε συμφωνία με τον ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν. Για υπογραφές κάνουν λόγο οι πληροφορίες του Gentikoule.

Ο Σαρδινέρο είναι 30 χρονών (13/10/1990) και αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λεμεσού την τελευταία τετραετία όπου συνεργάστηκε μεταξύ των άλλων με τον νυν συνεργάτη του Γιώργου Σίμου Περικλή Παπαπαναγή. Ο Ισπανός εξτρέμ που αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά αλλά μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και αριστερά, έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού και ο ΟΦΗ προχώρησε σε συμφωνία μαζί του.

Tην είδηση αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα η ιστοσελίδα sdna που έκανε λόγο για προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ωστόσο οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο Σαρδινέρο όχι μόνο έχει συμφωνήσει προφορικά αλλά έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ισπανός γίνεται η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να έχουν κλείσει και άλλα ζητήματα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook