Αναστόπουλος: “Ο άνθρωπος που δουλεύει δεν φοβάται και δεν πρέπει να φοβάται”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την άποψη πως ο ΟΦΗ θα κάνει ότι μπορεί μέσα στο γήπεδο για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος.«Αντιμετωπίζουμε σοβαρά κάθε αντίπαλο και το ίδιο θα κάνουμε με τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο προπονητής του ΟΦΗ. «Κάνουμε τη δουλειά μας και θα προσπαθήσουμε να παραταχθούμε στο γήπεδο όχι 100%, αλλά 200% έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Nίκου Αναστόπουλου στη «Real Sports»

Αήττητος με τους μεγάλους του λεκανοπεδίου, θα το συνεχίσουμε το σερί;

«Μακάρι να τριτώσει το καλό. Αντιμετωπίζουμε σοβαρά κάθε αντίπαλο και το ίδιο θα κάνουμε με τον Παναθηναϊκό».

Που, όμως, είναι σε φουλ φόρμα. Σας προβληματίζει; Σας φοβίζει αυτό;

“Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και θα προσπαθήσουμε να παραταχθούμε στο γήπεδο όχι 100%, αλλά 200% έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό».

Να φανταστώ ότι έχετε ετοιμαστεί κάποιο ειδικό πλάνο για τους αντίπαλους μεσοεπιθετικούς…

«Όλη η ομάδα θέλει προσοχή, όχι μόνο 2-3 παίκτες. Ο ΟΦΗ, σε κάθε αγώνα, έχει ως στόχο το καλό ποδόσφαιρο, που ευχής έργον είναι να συνοδεύεται από ανάλογο αποτέλεσμα».

Γράφτηκαν πολλά για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Άρη…

«Δεν είναι δουλειά μου να μιλάω για τη διαιτησία, ούτε και μου αρέσει. Γεγονός, πάντως, είναι πως στη φάση που διαμαρτυρόμαστε για πέναλτι, ο Μάντζιος δεν έπεσε μόνος του. Και αυτό και ο Ταυλαρίδης, που αποβλήθηκαν, είναι καλοί ποδοσφαιριστές, όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά να μη μείνουμε στο τι έγινε ή στο τι δεν έγινε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook