Τι παίρνει ο ΟΦΗ με τον “Σάρδι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντριάν Σαρδινέρο έρχεται στο Ηράκλειο για να φέρει εμπειρία, ταχύτητα και ποιότητα στις δύο πλευρές της επίθεσης.

Το όνομα του 30χρονου εξτρέμ μπήκε στην ζωή του ΟΦΗ πριν από λίγες ημέρες όταν και αποκαλύφθηκε η συμφωνία του για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Αντριάν Σαρδινέρο ή “Σάρδι” όπως τον έλεγαν στην Κύπρο αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς είναι δεδομένο πως θα φοράει την φανέλα του μέχρι το 2022.

Τι βάζει όμως ο ΟΦΗ στο ρόστερ του με την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή;

Όπως αναφέρουν συνάδελφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Απόλλωνα Λεμεσού και κατά συνέπεια γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τον Σαρδινέρο από την τετραετή παρουσία του στους “μπλε”, ο ΟΦΗ θα βάλει στην μηχανή του έναν ποδοσφαιριστή που αποδείχθηκε λίρα εκατό για την πρώην ομάδα του Φώτη Παπουλή. Ο Σαρδινέρο ήταν ένας ποδοσφαιριστής που αποδείχθηκε άφθαρτος και βιονικός. Μέσα σε 4 χρόνια μέτρησε 142 συμμετοχές – ένας αριθμός που αποτελεί σημαντικό δείγμα για την απουσία τραυματισμών. Παράλληλα το… scouting report αναφέρει για έναν ποδοσφαιριστή που είναι ξεκάθαρα team player. Ένας παίκτης που θα ήθελε κάθε προπονητής αφού μπορεί να αγωνιστεί σε όποια θέση του ζητηθεί ενώ όλοι είχαν να λένε για τον άψογο χαρακτήρα του καθώς δεν δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα μέσα στα αποδυτήρια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό προφίλ του, ο Σαρδινέρο είναι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να παίζει πάνω στην γραμμή ενώ τακτικά είναι ένας winger που του αρέσει να συνεισφέρει τακτικά και να βοηθάει με αλληλοκαλύψεις.