Aναστόπουλος: “Kαθοριστικό σημείο στο παιχνίδι το πέναλτι στον ΠΑΟ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όπως είπε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΟΦΗ  «ξέραμε ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα πολύ φορμαρισμένη με πολύ καλή ψυχολογία μετά και την επιτυχία που είχε κόντρα στον ΟΣΦΠ. Πιστεύω όμως ότι καθοριστικό σημείο στην εξέλιξη του αγώνα ήταν η φάση του πέναλτι το οποίο κατά τη γνώμη μου ήταν τραβηγμένο. Την περασμένη Κυριακή έγινε ανάλογη φάση σε εμάς και όχι απλά δεν μας δόθηκε το πέναλτι, αλλά αποβλήθηκε και ο παίκτης μας. Όμως και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη.

Εμείς είχαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα σαν ομάδα, έγινε πολύ καλό και ανοικτό παιχνίδι και πιστεύω ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Με την αναμέτρηση αυτή, κλείσαμε ένα σερί δύσκολων αγώνων με καλή συγκομιδή και τώρα μπροστά μας έχουμε αγώνες οι οποίοι είναι στα μέτρα μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και την προσπάθειά τους και σε αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε το ίδιο την προσπάθειά μας για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».

Ερωτηθείς για τη δυναμικότητα των «μεγάλων» του Ελληνικού πρωταθλήματος και το που θα κριθεί ο τίτλος, τόνισε: «Έχουμε παίξει με όλους τους μεγάλους και με τον ΟΣΦΠ και την ΑΕΚ, και τον ΠΑΟΚ και σήμερα τον ΠΑΟ. Το πρωτάθλημα πιστεύω θα κριθεί μεταξύ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook