Μετά τον Οργκανίστα…ήρθε και ο Κιάσσος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα-ένα πληθαίνουν τα οικονομικά προβλήματα για τον ΟΦΗ, ο οποίος μετά τον Ορκανίστα στον οποίο καλείται να καταβάλει 25.000 ευρώ ήρθε και ο Κώστας Κιάσσος ο οποίος με κατασχετήριο ζητάει 55.000 ευρώ. Ο παίκτης μετά και τον Ανέστη Αγρίτη που έχει μπλοκάρει το ποσό των 80.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα έκανε κάτι ανάλογο και μπλοκάρει και αυτός με την σειρά του 55.000 ευρώ. Η προσφυγή του Κώστα Κιάσσου ήταν γνωστή εδώ και καιρό στην ομάδα, ωστόσο το κατασχετήριο αλλάζει τα δεδομένα για τον ΟΦΗ, ο οποίος δεν μπορεί να έρθει σε διακανονισμό μαζί του.

Ο Κώστας Κιάσσος είχε δικαιωθεί  από το πρωτοδικείο Ηρακλείου για τις οφειλές προς το μέρος του, ωστόσο στον ΟΦΗ δεν επικοινώνησαν για κάποιο διακανονισμό μαζί του. Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής είχε πάρει μεταχρονολογημένες επιταγές, οι οποίες όμως δεν καλύφθηκαν και έτσι ο ίδιος αποφάσισε να προχωρήσει στην κίνηση αυτή για να διασφαλίσει τα χρήματα του.

Στον ΟΦΗ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πονοκέφαλο καθώς ακόμα και αν η δόση από τα τηλεοπτικά εκχωρηθεί, οι 135.000 ευρώ  από τις 300.000 θα πάνε για οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές, ενώ ένα ακόμη ποσό θα πάει για οφειλές προς τρίτους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook