«Tελικός» παραμονής για την Ξάνθη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Ακριτκή ομάδα υποδέχεται stiw 20.00 τον Ατρόμητο σε εξ΄αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των play out της Super League.

Πρόωρο «τελικό» πριν το ματς της χρονιάς με τον Πανιώνιο, δίνει σήμερα (24/6) η Ξάνθη που υποδέχεται τον Ατρόμητο σε εξ΄αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των play out της Super League.

Ο τιμωρημένος, Ματίας Κάστρο, είναι το μοναδικό πρόβλημα του Νίκου Καραγεωργίου.

Ο Εντουάρδο που είχε τραυματιστεί κόντρα στον Βόλο και δεν αγωνίστηκε απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, είναι αμφίβολος και την τελευταία στιγμή θα εκτιμηθεί η κατάσταση του.

Ο επιθετικός από την Αργεντινή αποβλήθηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό και δεν βρίσκεται στην αποστολή.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή, με την τελική 20αδα να γίνεται γνωστή λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Καβάλας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου.

Οι Περιστεριώτες θα παραταχθούν χωρίς τον Χάρη Χαρίση.

Ο Έλληνας μέσος ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα το οποίο αποκόμισε στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ αμφίβολη είναι συμμετοχή του για το ματς με την ΑΕΛ.

Η αποστολή που επέλεξε ο Σάββας Παντελίδης για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής των play out:

Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Μπαένα, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγερι, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης και Μάντσον.

Εντωμεταξύ, σε αλλαγή του άρχοντα της εξ αναβολής αναμέτρησης Ξάνθη – Ατρόμητος προχώρησε η ΚΕΔ.

Την αναμέτρηση την 1η αγωνιστική είχε οριστεί να διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης της ΕΠΣ Άρτας.

Ωστόσο είχε οριστεί και διηύθυνε και το παιχνίδι ΑΕΛ – Βόλος το βράδυ της Δευτέρας και όπως δεν επιτρέπεται να αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές σε δευτερο επίσημο ματς εντός 48 ωρων, το ίδιο ισχύει και για τους διαιτητές.

Ετσι η ΚΕΔ προχώρησε σε αλλαγή και τελικά το ματς θα διευθυνει ο Γιώργος Βρέσκας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι άλλοι ορισμοί πάντως μένουν ως έχουν. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας) και δεύτερος ο Αθανάσιος Κολοσιώνης της ΕΠΣ Αιτωλακαρνανίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook