Χουάν Νέιρα: Το “κλειδί” για το ματς του Σαββάτου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός έδειξε και στην Τούμπα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και η δική του παρουσία θα κρίνει πολλά στην “μάχη” των χαφ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η παρουσία του Χουάν Νέιρα στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ έχει αποδειχθεί καταλυτική καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Όταν εκείνος είναι σε “κέφια”, τότε συμπαρασύρει και όλους τους υπόλοιπους δημιουργώντας έναν περισσότερο ελκυστικό ΟΦΗ που μπορεί και φάσεις να δημιουργήσει αλλά και την μπάλα να κρατήσει στα πόδια του. Ο Νέιρα κόντρα στον ΠΑΟΚ έδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας και η δική του παρουσία θα κρίνει πολλά και το Σάββατο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Απέναντι στην ΑΕΚ, κράτησε την μπάλα για αρκετή ώρα στα πόδια του και ελλείψει Ναμπί έπρεπε να βοηθήσει και στο πρέσινγκ του ΟΦΗ αλλά και να μπορέσει να δημιουργήσει ευκαιρίες. Με τον Άγγλο να είναι πλέον πανέτοιμος και να μην αποκλείεται η επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα, ο Αργεντινός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην θέση που έχει απογειωθεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο και παράλληλα να δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον ΟΦΗ έναντι του Παναθηναϊκού χάρις στην ποιότητα του αλλά και την ηγετική φυσιογνωμία του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook