Δεν το παρατούν στον ΟΦΗ για να γίνουν αγώνες με κόσμο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προσπάθεια προκειμένου να πετύχει την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την πρωτοβουλία που έχει πάρει πρώτος σε όλη την Λίγκα.

Νωρίτερα γράφαμε για διαρροή και όχι είδηση καθώς η πραγματικότητα είναι ότι όσα πληροφορηθήκαμε χθες, δείχνουν πως η απόφαση διέρρευσε αφού εμφανίστηκε μαζικά σε πολλές αθλητικές ιστοσελίδες. Στον ΟΦΗ δεν έχει φτάσει ακόμα επίσημη απόφαση, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες και αυτός είναι ο λόγος που τους κάνει να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει πρώτοι.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε, και αυτό είναι ένα στοιχείο που παίζει σημαντικό ρόλο είναι ότι η απόφαση της υγειονομικής επιτροπής πέρασε οριακά και όχι ομόφωνα κάτι που σημαίνει ότι εντός αυτής υπάρχουν μέλη που είναι θετικοί στην πρόταση της Λίγκας.

Σκοπός είναι να πετύχουν να γίνει πράξη το δίκαιο αίτημα για να υπάρξει παρουσία κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων ακούγοντας βεβαίως την γνώμη των υγειονομικών αρχών. Η εν λόγω άρνηση – διαρροή αποτελεί και μια ευκαιρία για τον ΟΦΗ να επανεξετάσει την πρόταση και να την βελτιώσει ακόμα περισσότερο ώστε να φτάσει στην τελική δικαίωση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook