Τι ψάχνει ο ΟΦΗ στις μεταγραφές: Πάει για 6 με 7 προσθήκες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως γράψαμε και την Τρίτη, οι επαφές για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και το Gentikoule αναφέρεται στην “ατζέντα” του Γιάννη Σαμαρά. Οι τρεις της άμυνας και η ποιοτική ενίσχυση σε κέντρο και επίθεση.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Γιάννης Σαμαράς βρέθηκε στην Αθήνα όπου πραγματοποιήθηκε μια σειρά από συναντήσεις, μαζί με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του ΟΦΗ Δημήτρη Μάρκο βάζοντας μπροστά τις μηχανές για τα επόμενα μεταγραφικά χτυπήματα της ομάδας. Η αρχή έχει γίνει ήδη με έναν δεξιό μπακ (Ουές) και έναν δεξιό εξτρέμ (Σαρδινέρο) με την συνέχεια να είναι το ίδιο δυναμική.

Μετά τις δύο πρώτες προσθήκες, στον ΟΦΗ φουλάρουν και για τις επόμενες με τις πληροφορίες του Gentikoule να αναφέρουν ότι σκοπός είναι να γίνουν έξι με επτά μεταγραφές. Η μεταγραφική “ατζέντα” του ΟΦΗ περιλαμβάνει ενίσχυση σε όλες τις θέσεις, με εξαίρεση εκείνη του τερματοφύλακα, και ήδη έχουν εντοπιστεί αρκετοί από τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας.

Με την απόκτηση του Ουές καλύφθηκε το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς υπάρχει και ο Μαρινάκης ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ο Δεληγιαννίδης. Από εκεί και πέρα, σε ότι έχει να κάνει με την αμυντική γραμμή του ΟΦΗ, σκοπός είναι να αποκτηθούν δύο στόπερ που θα πλαισιώσουν τους Βαφέα, Κουτρουμπή, Γιαννούλη, Περδίκη και ένας αριστερός μπακ καθώς αυτήν την στιγμή στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Κοροβέσης και περιστασιακά ο Δεληγιαννίδης που ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας.

Παράλληλα, ο ΟΦΗ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κεντρικού χαφ προκειμένου να πλαισιώσει τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ του χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εμφανιστεί πρόταση για τον Βαγιεμπάχ Σακόρ που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στα πλέι οφ και παράλληλα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Στην επίθεση ήδη έγινε μια μεταγραφή, αυτή του Αντριάν Σαρδινέρο, ωστόσο αναμένεται να γίνουν περισσότερες προσθήκες καθώς είναι η γραμμή που παρουσιάζει τις περισσότερες ελλείψεις, ποσοτικά αλλά και ποιοτικά. Ο Σεμέντο βρίσκεται προς αποχώρηση, εκτός και αν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής, ενώ με τους Τσιλιανίδη και Φερέιρα να βρίσκονται στα “πιτς”, οι μοναδικοί παίκτες που υπολογίζονται για την εκκίνηση της νέας χρονιάς είναι οι Βαζ, Νοικοκυράκης και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΟΦΗ είναι σε αναζήτηση δύο ακόμα παικτών για αυτές τις θέσεις. Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με την επίθεση, είναι άγνωστο το μέλλον του Δημήτρη Μάνου, ο μοναδικός που βρίσκεται στο ρόστερ και για ενδεκάδα είναι ο Ζοάο Φιγκεϊρέντο και σκοπός είναι να γίνει κίνηση για έναν ή δύο επιθετικούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook