Λύνουν τα χέρια του Αναστόπουλου οι επιστροφές Μάντζιου και Ταυλαρίδη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Mετά το χθεσινό φιλικό με τον Ρούβα, ο ΟΦΗ ξεκινάει ουσιαστικά από σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Νίκο Αναστόπουλο να υπολογίζει σε δύο σημαντικές επιστροφές.

Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, επιστρέφουν οι Μάντζιος και Ταυλαρίδης, οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι και δεν αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ. Αυτές οι δυο σημαντικές επιστροφές, «ανεβάζουν» τον ΟΦΗ ποιοτικά για το παιχνίδι του Σαββάτου, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος, μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες από Άρη και Παναθηναϊκό.

Οι δύο αυτές σημαντικές επιστροφές αναβάζουν ποιοτικά και τον ΟΦΗ καθώς αναμένεται να επιστρέψουν και στην ενδεκάδα αφού το δίδυμο Γεωργίου-Σόουζα, το οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά μαζί φέτος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, ενώ και ο Καμπάνταης έμεινε αρκετά μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ο Αστέρας Τρίπολης έρχεται με ανεβασμένο το ηθικό στο Ηράκλειο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και στον ΟΦΗ δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο παιχνίδι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook