Μέσα και ο Μαρινάκης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για πρώτη φορά από την έναρξη των play offs, ο ΟΦΗ πάει στο ματς με τον Παναθηναϊκό χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα πέραν των γνωστών απόντων.

Στην προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης, ο 28χρονος δεξιός μπακ του ΟΦΗ συμμετείχε κανονικά βγάζοντας όλο το πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Γιώργου Σίμου για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Με τον Νίκο Μαρινάκη να προπονείται κανονικά συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης (25/6) η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (27/6, 21:30).

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Γιάννης Δερμιτζάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Felipe Souza.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδια κατοχής, ενώ δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις με τελειώματα φάσεων.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (26/6), στις 19:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (27/6).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook