Τι είπε ο Καραγεωργίου για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, σε συνέντευξη του στον Αthletic Radio 104,2 μίλησε μεταξύ άλλων και για τις καλές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό μεταξύ ΟΦΗ και Εργοτέλη αλλά και του ίδιου με τον Νίκο Αναστόπουλου αλλά και για τον φετινό ΟΦΗ.

Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” αναφερόμενος στον ΟΦΗ είπε:«Αγωνιστικά είναι καλύτερο έχει συμβεί.Oύτε ο πιο αισιόδοξος δεν περίμενε αυτήν την πορεία του ΟΦΗ. Εχει μια πολύ καλή ομάδα, με ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Εχει μεγάλη συμβολή ο προπονητής στο αγωνιστικό μέρος.  Πρέπει να πέσει το βάρος στα οικονομικά γιατί στο αγωνιστικό έχει λυθεί όπως φαίνεται. Είναι ένα προνόμιο για την πόλη να έχει δύο ομάδες στην Α΄Εθνική. Υπάρχουν πόλεις που δεν έχουν ομάδες στην Α΄Εθνική και το ζηλεύουν. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχουμε δυο ομάδες στην μεγάλη κατηγορία και πρέπει να το διαφυλάξουμε αυτό».

Σχολιάζοντας το φετινό πρωτάθλημα ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε: “Δεν είναι πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες και ας μην πηγαίνουν για τίτλο. Για παράδειγμα ο Παναιτωλικός, μια καλή ομάδα  με γεμάτο γήπεδο. Η ΑΕΚ και ο  ΠΑΟΚ μείωσαν το μπάτζετ και προσπαθούν. Ο Αρης, ας μην  τον ξεγράφουμε από τώρα που είναι χαμηλά, όπως και η Ξάνθη που ανεβαίνει. Ο ΟΦΗ. Από την πρώτη μέρα το έχει δείξει, με στρωτο ποδόσφαιρο και παρουσιάζεται καλύτερος . Όλα αυτά συμβάλουν για καλό πρωτάθλημα και έχουμε δει και καλό ποδόσφαιρο»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook