Ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει τον Μεγιάδο και του το έχει δείξει

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πρόταση για να παραμείνει για πάντα στο Ηράκλειο και το μεγαλύτερο συμβόλαιο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Η παραμονή του Μιγκέλ Μεγιάδο στο Ηράκλειο και για τα επόμενα χρόνια αποτελεί τη Νο 1 προτεραιότητα των ανθρώπων του ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν. Την Τετάρτη αναλύσαμε τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση και τώρα προχωράμε ένα βήμα παραπέρα με το ρεπορτάζ και το τι αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule. Ξεκινώντας από τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ζεστό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μεγιάδο, οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως πράγματι υπήρξε μια ενόχληση προς την Τσακαρίτα αλλά από εκεί και πέρα τίποτα παραπάνω. Αν παρακολουθήσατε το θέμα, θα αντιληφθήκατε πως δεν δόθηκε συνέχεια στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και δεν  υπήρξε αναπαραγωγή του πρωτογενούς κειμένου. Όταν μιλάμε για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, αυτό είναι ένα στοιχείο που έχει την (μικρή ή μεγάλη) σημασία του.

Από εκεί και πέρα όμως έχει σημασία να παραθέσουμε τα γεγονότα γύρω από τις κινήσεις του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι θέλει να διατηρήσει τον Μεγιάδο στο ρόστερ του και όχι μόνο να τον κρατήσει αλλά να τον κάνει να μείνει στο Ηράκλειο για πάντα. Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα υπήρξαν και τετ α τετ με τον Γιώργο Σίμο που του έδειξε την απόλυτη εμπιστοσύνη του ενώ ένας σημαντικός παράγοντας του σεβασμού προς το πρόσωπο του “Μέγια” είναι και η μη χρησιμοποίηση του στο ματς με τον ΠΑΟΚ: Παρότι ο δανεισμός του ολοκληρώνεται στις 31 Ιουνίου (και γνωρίζοντας τόσο τις ιδιαιτερότητες των πλέι οφ, όσο και την ευπαθές γόνατο του Αργεντινού), επέλεξε να τον προστατεύσει και όχι να τον ρίξει στο ματς σαν να αποτελεί κάτι αναλώσιμο για τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ και προσωπικά ο Γιώργος Σαμαράς έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την Τσακαρίτα εδώ και πάρα πολύ καιρό και όπως γράψαμε και χθες, σκοπός είναι η διαπραγμάτευση και όχι να δοθούν όλα τα χρήματα που ζητούν οι Αργεντινοί. Εδώ θα παιχτεί και θα ακολουθήσει ένα “πόκερ” συζητήσεων και μένει να δούμε που θα κάτσει η μπίλια.

Ωστόσο αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, σε ότι έχει να κάνει με τον ίδιο τον Αργεντινό, είναι πως ο ΟΦΗ του έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση τριών χρόνων και μάλιστα με αυξημένες απολαβές σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια του. Ο ΟΦΗ έχει δείξει στον Αργεντινό πως τον θέλει εμπράκτως και όχι μόνο από οικονομικής πλευράς αλλά και ποδοσφαιρικής. Ο Μιγκέλ Μεγιάδο θέλει να παραμείνει στο Ηράκλειο, το έχει δείξει και στις συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και πλέον απέμεινε λίγος χρόνος για να δούμε πως θα τελειώσει η υπόθεση παραμονής του στον ΟΦΗ.