Ένα ημίχρονο δεν ήταν αρκετό για να έρθει η πρώτη νίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ του πρώτου ημίχρονου δεν είχε συνέχεια στο δεύτερο 45λεπτο και έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό.

Ούτε κόντρα στον Παναθηναϊκό ήρθε η πρώτη νίκη στα πλέι οφ με τον ΟΦΗ να έχει ένα καλό πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο να μην μπορεί να βρει αντίδραση στους πράσινους που υπερείχαν έναντι των παικτών του Σίμου. Ο ΟΦΗ είχε ξανά ένα καλό πρώτο ημίχρονο όπου ωστόσο ατύχησε να έχει σε καλή μέρα Νέιρα και Ναμπί με αποτέλεσμα να έχει μια ανούσια υπεροχή που δεν μετουσιώθηκε ποτέ σε δημιουργική μπροστά στην εστία του Διούδη.

Με τον Γιώργο Σίμο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα για πρώτη φορά από την έναρξη των πλέι οφ, ο ΟΦΗ ξεκίνησε κόντρα στον Παναθηναϊκό με την καλύτερη, δυνατή, ενδεκάδα: Ο Γουάλι ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα – από τα δεξιά προς τα αριστερά – έπαιζαν οι Μπράουν, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης και στην μεσαία γραμμή οι Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί ενώ την τριάδα στην επίθεση αποτελούσαν οι Βαζ, Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλά στο ματς, έσπαγε εύκολα το πρέσινγκ του Παναθηναϊκού και έφτανε εύκολα έξω από την περιοχή του Διούδη. Κατάφερε να περιορίσει τον Παναθηναϊκό σε παθητικό ρόλο και απειλούσε πότε με σουτ του Βαζ και πότε με την κεφαλιά του Ναμπί ενώ έδειξε τις προθέσεις του από το ξεκίνημα με το σουτ του Νέιρα που έδιωξε ο Διούδης. Μετά το 25′ ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι δίχως να γίνει ωστόσο απειλητικός με εξαίρεση ένα γύρισμα του Μακέντα από τα αριστερά που πέρασε από όλη την περιοχή του ΟΦΗ.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου με τον ΟΦΗ να έχει δημιουργικά προβλήματα καθώς δεν ήταν σε καλή μέρα τόσο ο Ναμπί, όσο και ο Νέιρα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και να μετουσιώσουν σε κάτι παραπάνω την κατοχή της μπάλας. Βαζ και Σεμέντο ήταν κινητικοί δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στους μπακ του Παναθηναϊκού ωστόσο στον άξονα υπερείχε ο Παναθηναϊκός αφού οι κεντρικοί χαφ του ΟΦΗ, με εξαίρεση τον Μεγιάδο, δεν μπορούσαν να βοηθήσουν. Στο 42′ ο ΟΦΗ έχασε τον Σεμέντο που τραυματίστηκε με τον Δημήτρη Μάνο να παίρνει την θέση του στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ άφησε την καλή εικόνα του πρώτου 45λεπτου με τον Παναθηναϊκό να πατάει καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Ο ΟΦΗ συνέχιζε να έχει πρόβλημα με τον Αντίλ Ναμπί να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα και να κάνει πιο επιθετική την ομάδα. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους παίκτες του Δώνη να έχουν κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και την ίδια ώρα τον ΟΦΗ να μην μπορεί να γίνει απειλητικός. Χαρακτηριστικά ο ΟΦΗ έκανε την πρώτη του φάση στο 71′ με ένα καλό σουτ του Στάικου και αυτό έξω από την περιοχή του Διούδη. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε στο με τον Καμπετσή που ωστόσο ακυρώθηκε καθώς στην αρχή της φάσης είχε κάνει χέρι ο Περέα, ο ΟΦΗ απάντησε στην συνέχεια με μια καλή εκτέλεση φάουλ του Στάικου που έφυγε άουτ και το παιχνίδι πήγε σβηστό στο 0-0.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook