Σίμος: “Βλέπουμε την μεγάλη εικόνα, το ματς κρίθηκε στο πρώτο 20λεπτο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο 20λεπτο που ήταν ανώτερος από τον Παναθηναϊκό και στην μη αξιοποίηση των ευκαιριών που έγιναν στάθηκε ο Γιώργος Σίμος.

Το πρώτο σχόλιο: “Έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας, κράτησε σε ενδιαφέρον όσους το είδαν. Με υψηλό τέμπο για την εποχή που βρισκόμαστε. Κρίθηκε στο πρώτο 20λεπτο που ήμασταν πολύ καλοί, έπρεπε να σκοράρουμε ή στις 14 τελικές που είχαμε να έχουμε καλύτερη σκέψη για να σκοράρουμε. Το σημαντικό είναι πως για άλλη μια φορά οι παίκτες έκαναν μια καταπληκτική προσπάθεια, ένας βαθμός, είναι ένας βαθμός και προχωράμε. Βλέπουμε την μεγάλη εικόνα πως είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλους και ετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά”.

Για το που οφείλονται τα πολλά λάθη: “Για το μεγαλύτερο διάστημα είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά γίνονται αρκετά λάθη, ναι συμφωνώ, και είναι λάθη συγκέντρωσης και οφείλονται στην εποχή που είμαστε γιατί οι παίκτες δεν είναι στην εποχή που ήμασταν. Είναι φυσικό να υπάρχουν λάθη όμως θα πρέπει να βελτιώσουμε τον αριθμό και στα επόμενα παιχνίδια”.

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο: “Με “θα” ποδόσφαιρο δεν υπάρχει, αν είχαμε 5.000 κόσμο στο γήπεδο θα το κερδίζαμε το παιχνίδι. Μπορεί να μην μπορούμε να μιλάμε με υποθέσεις όμως αν είχαμε τον κόσμο θα το κερδίζαμε. Ξανά ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ, να περάσει γρήγορα αυτό και να είμαστε ξανά μαζί γιατί ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο είναι άδειο”.

Για την εικόνα του ΟΦΗ: “Ήταν από τις πρώτες τοποθετήσεις γιατί το προϊόν έχει μεγάλη έμφαση για όλους. Είμαστε σε καλή κατεύθυνση, σταθεροποιούμαι πράγματα όλη την χρονιά, βέβαια ο κορονοϊός δεν μας βοήθησε αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε, να βγούμε τα επόμενα παιχνίδια γιατί ξεκινούν συνεχόμενα, να βγούμε υγιείς γιατί είναι δύσκολο επειδή οι παίκτες είναι εκτός ρουτίνας, να ξεκουραστούν γιατί είναι κουρασμένοι και να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά που είναι και ο στόχος μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook