Πιο παραγωγικός επιθετικός της superleague o Mάντζιος!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πρώτος στη σχετική λίστα με τους πιο εύστοχους παίκτες του πρωταθλήματος είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο επιθετικός του ΟΦΗ, που δείχνει αναγεννημένος στους “ασπρόμαυρους” έχει βάλει φέτος 4 γκολ σε 10 προσπάθειες και βρίσκεται στην κορυφή των πιο εύστοχων παικτών του πρωταθλήματος έχοντας ποσοστό επιτυχίας 40%. Μάλιστα ο Μάντζιος έχει σκοράρει και το 1/3 των μέχρι στιγμής τερμάτων του ΟΦΗ καθώς έχει πετύχει τα 4 από τα συνολικά 12 που έχει πετύχει η ομάδα.

ο 28χρονος επιθετικός του ΟΦΗ ξεπερνάει σε ποσοστά ευστοχίας τον κατά κοινός λεγόμενο πιο φορμαρισμένο παίκτη του πρωταθλήματος, τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος έχει σημειώσει 11 γκολ σε 29 προσπάθειες έχοντας ποσοστό επιτυχίας που αγγίζουν το 38% .

Στην τρίτη θέση είναι ο Στίβ Μπέλεκ. Ο φορ της «Ενωσης» έχει σκοράρει 4 φορές σε 11 απόπειρες, δηλαδή, μια φορά στις 2,8, με ποσοστά ευστοχίας 35%.

Σε τέταρτη και πέμπτη θέση, αντιστοίχως, βρίσκονται οι Μαρκόφσκι και Μιραλάς. Ο επιθετικός της Ξάνθης, με 4 γκολ σε 15 προσπάθειες είναι τέταρτος στην σχετική λίστα ενώ ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, με 4 τέρματα σε 20 προσπάθειες  συμπληρώνει την πεντάδα της συγκεκριμένης λίστας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook