Όχι ρε ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ ήταν μαχητής, ισοφάρισε έμεινε όρθιος μέχρι το 75’ και μια αδράνεια της άμυνας τον αδίκησε γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Σίμος έκανε τις εκπλήξεις του για ένα ακόμα παιχνίδι μέσα στα πλέι οφ ξεκινώντας την ομάδα με 5-4-1, αφήνοντας αρκετούς να αναρωτιούνται.

Ο Σωτηρίου επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια, με τους τρεις στα στόπερ να είναι Βαφέας, Κουτρουμπής και Μαρινάκης. Στα άκρα της άμυνας οι Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης. Στην μεσαία γραμμή έπαιζαν οι Σταϊκος, Σακόρ, Ζοάο Βίκτορ και Ναμπί σε ελεύθερο ρόλο, ενώ στην επίθεση μόνο ο Μάνος.

Αυτή η ενδεκάδα εμπόδισε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να μειώσει και τις φάσεις στο παιχνίδι του. Ο ΟΦΗ μπορεί να μην είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο κρατούσε μακριά από τα καρέ του Σωτηρίου την ομάδα του Πέντρο Μάρτινς, η οποία απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ.
Το γκολ για τους Πειραιώτες ήρθε στο 32′, με τον Χασάν με προβολή από κοντά μετά από σέντρα του Γκασπάρ. Το γκολ χρειάστηκε και το VAR αφού ήταν οριακή η φάση.

Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ ανέβασε ρυθμό πίεση και δημιούργησε φάση με τον Σακόρ, όμως το σουτ του πέρασε άουτ. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου έφτασε στην ισοφάριση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Σακόρ να σουτάρει με το αριστερό και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Άλεν κάνοντας το 1-1 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού δεν δημιουργήθηκε  κάτι αξιόλογο, αφού η εικόνα της αναμέτρησης ήταν ίδια με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή και τον ΟΦΗ να κλείνει χώρους.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ έκλεινε τους χώρους κάτι που δεν άφηνε στον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του, κρατώντας παράλληλα με ευκολία το 1-1, αφού στο παιχνίδι δεν υπήρχαν φάσεις.
Ο Ολυμπιακός έφτασε μια… ανάσα από το 2-1, ωστόσο ο Βαλμπουενά αστόχησε από την άσπρη βούλα. Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα ο Ομάρ έχασε νέα ευκαιρία, όμως ο Σωτηρίου έδιωξε εντυπωσιακά μένοντας έτσι το 1-1.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-1, αφού μετά από αδράνεια στην άμυνα, ο Χασάν με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και στον ΟΦΗ έμεινε η πικρία της προσπάθειας, αφού μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο μετά από αυτή την εικόνα του παιχνιδιου.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook