Το σύστημα που βγήκε στον Σίμο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Σίμος έκανε την έκπληξη εχτές και ξεκίνησε με διαφορετικό σχήμα την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κάτι που άλλαξε την εικόνα της ομάδας.

Ως γνωστόν ο ΟΦΗ στα πλέι οφ έχει στόχο την υγεία των ποδοσφαιριστών για τη νέα χρονιά και φυσικά να δοκιμάσει νέα σχήματα και πρόσωπα για τις επιλογές της επόμενης σεζόν.

Όπως σε κάθε ματς έτσι και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Σίμος προχώρησε σε αλλαγές και σε διαφορετική διάταξη, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Πέντρο Μάρτινς.

Τα τρία στόπερ και η κλειστή μεσαία γραμμή, έδωσαν στον ΟΦΗ μια ενέργεια και προσοχή στα αμυντικά του καθήκοντα αφήνοντας μακριά από την περιοχή του Σωτηρίου την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.

Ο ΟΦΗ στάθηκε στο Γ. Καραισκάκης καλύτερα από πολλές ομάδες μέσα στην χρονιά, ωστόσο μια… αδράνεια του στοίχισε στο να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το σύστημα του Γιώργου Σίμου βγήκε στο Γ. Καραϊσκάκης και παρότι δεν πήρε βαθμούς ο ΟΦΗ, έδειξε μια διαφορετική εικόνα η οποία δίνει ελπίδες για την συνέχεια και τον στόχο του ΟΦΗ που είναι η 5η θέση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook