Αποκάλυψη: Βλέπει ζεστά ο ΟΦΗ τον Μαρκ Φερνάντεθ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο ΟΦΗ έχει βάλει στην λίστα του και στις πρώτες θέσεις μάλιστα τον Ισπανό εξτρέμ που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά τον Αντριάν Σαρδινέρο και τον Όσκαρ Γουάλι, δεν αποκλείεται να προστεθεί και τρίτος Ισπανός στο ρόστερ του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον 30χρονο εξτρέμ (29/4/1990) που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες των Αρκάδων. Ο Μαρκ Φερνάντεθ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον Αστέρα πριν από λίγες ημέρες αποχωρώντας ο ίδιος και παρότι στην Τρίπολη ήθελαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και την επόμενη σεζόν.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο Μαρκ Φερνάντεθ έχει δεχτεί μια πρώτη διερευνητική κρούση από τον ΟΦΗ με τον Ισπανό εξτρέμ να είναι ενημερωμένος για το ενδιαφέρον της ομάδας ενώ έχει συγκεντρώσει και ο ίδιος αρκετές πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του club. O Φερνάντεθ, το όνομα του οποίου ακούστηκε πριν από λίγο καιρό τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για την ΑΕΚ, αγωνίστηκε στην Ελλάδα την τελευταία διετία έχοντας ως απολογισμό 14 γκολ σε 60 συμμετοχές με τους Αρκάδες και αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά παράλληλα μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και στο δεξί.

Ο ΟΦΗ που έτσι και αλλιώς αναζητούσε δύο με τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης καθώς μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Σεμέντο και τους τραυματισμούς των Τσιλιανίδη, Φερέιρα, οι μοναδικοί καθαρόαιμοι winger είναι οι Βαζ (για φέτος) και Σαρδινέρο. Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ανάμεσα στην πλευρά του Ισπανού και εκείνη του ΟΦΗ έχουν γίνει οι πρώτες επαφές που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και άμεσα μάλιστα σε εξελίξεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook