Όρθια η ΟΦΑΡΑ κόντρα σε… θεούς και… δαίμονες!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένας χαλκέντερος ΟΦΗ που έβαλε το γκολ της χρονιάς και παίζοντας με παίκτη λιγότερο για 20 λεπτά, έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 97′ ο Νέιρα έχασε  την ευκαιρία του 2020 για να δώσει τη νίκη.

Ο Γιώργος Σίμος ξεκίνησε και πάλι το παιχνίδι με 5-4-1, όπως στο Φάληρο έχοντας κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα συνεχίζοντας το ροτέισον μέσα στα πλέι οφ.

Πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι ξεκίνησαν οι Γουάλι, με στόπερ να είναι οι Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Μαρινάκης και στα άκρα να παίζουν οι Κοροβέσης, Μπράουν. Στην μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Νέιρα, Μεγιάδο, Σταϊκος και Βαζ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Φιγκειρέντο.

Ο ΟΦΗ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν ο Λημνιός έφυγε στην κόντρα επίθεση και με συρτή σέντρα βρηκε το Μπίσεσβαρ με τον τελευταίο να κάνει πλασέ στην κίνηση και να κάνει το 1-0.

Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ πήρε τον έλεγχο στα χέρια του και απείλησε πρώτα με την κεφαλιά του Κουτρουμπή, όμως ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ. Λίγο αργότερα ο Βαζ μέσα στην περιοχή σούταρε, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφεραν οι δύο προηγούμενοι το πέτυχε ο Νέιρα, όταν ο Βαζ έκανε ατομική προσπάθεια πάσαρε στον Κοροβέση με τον τελευταίο να βγάζει έξω στον Νέιρα και ο Αργεντίνος με σουτ έκανε το 1-1.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου πήρε ψυχολογία και συνέχισε να πιέζει την εστία του Πασχαλάκη με αποτέλεσμα να κάνει την ανατροπή πριν το ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα ο ΟΦΗ πέτυχε ένα “μαγικό” γκολ… κρύβοντας την μπάλα, με τους Νέιρα, Βαζ Μπράουν να συνεργάζονται τον τελευταίο να σεντράρει χαμηλά και τον Φιγκεϊρέντο να κάνει το 2-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ μπήκε με διάθεση να πιέσει την εστία του Γουάλι, ωστόσο οι προσπάθειες των Γιαννούλη, Βαρέλα και Λημνιού δεν βρήκαν στόχο.
Ο ΟΦΗ από το 60′ έχασε τον Κουτρουμπή με δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αλλάξει το παιχνίδι και τον ΟΦΗ να περιμένει στο μισό γήπεδο τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης. Η ομάδα του Φερεϊρα έκανε το 2-2, όταν ο Κουμπαράκης έδωσε ένα αμφησβητούμενο φάουλ έξω από την περιοχή και τον Μιχαϊλίδη με απευθείας φάουλ να κάνει το 2-2.

Οι αριθμητικές ισορροπίες ήρθαν και πάλι στα ίσα, όταν ο Εσίτι δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε σκληρό φάουλ πάνω στον Μεγιάδο. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και έτσι ο ΟΦΗ πήρε τον δεύτερο του βαθμό στα πλέι οφ, μένοντας ωστόσο με την πικρία αφού μπορούσε να πάρει το… τρίποντο.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook