“Δεν υπάρχει άλλο κίνητρο εκτός από την ιστορία και την δυναμική του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Σίμος στάθηκε στην ανταγωνιστικότητα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ και την δουλειά που γίνεται συνολικά από όλους τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Το κίνητρο το δίνει η ιστορία και η δυναμική του συλλόγου μας. Δεν θέλουμε άλλο κίνητρο εκτός από αυτό. Θέλουμε να διακρινόμαστε και να παίρνουμε το καλύτερο. Είχε διαφορετική ένταση αυτό το ματς, καλό θα είναι να μην υπάρχει. Μπήκαμε στο ματς με διάθεση, κόντρα στην ροή ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, όμως η αντίδραση ήταν εντυπωσιακή και γυρίσαμε το ματς έχοντας την ευκαιρία να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Στην επανάληψη μετά την αποβολή έγινε δύσκολο το ματς. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι οι παίκτες μας έχουν μεγάλη καρδιά και το έδειξαν που ακόμα και στο 97′ πήγαμε να πάρουμε το ματς.  Έχουμε ένα ρόστερ που όλοι είναι σημαντικοί. Ο κάθε ένας έχει το ρόλο του, παίζουμε συνεχώς με αλλαγές και αυτό το κάνουμε για να κρατάμε τους παίκτες στην υγεία τους για τη νέα χρονιά.

Τα ματς μπορούν να μας βοηθήσουν για να προετοιμαστούμε για τους αντιπάλους του Europa League. Μόνο θετικά και θα μεγαλώσουμε σαν ομάδα. Φέτος συστηθήκαμε στην κατηγορία και σιγά σιγά να πάμε και καλύτερα.

Ήταν ωραίο παιχνίδι, εκπληκτικό σε ρυθμό και ακρίβεια στις μπαλιές και μπράβο στους παίκτες μας. Η ικανότητα και η δουλειά έφεραν αυτό το γκολ.

Για το Euro 2004 Ήταν μια μοναδική στιγμή, μαγικό θα το θυμόμαστε όσο ζούμε και μπράβο που μας έκαναν περήφανους. Ήμουν στο χωριό μου στα Γιάννινα και το πανηγύρισα όπως όλοι οι Έλληνες!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook