Ας μιλήσουμε (και εμείς) για τον Κουμπαράκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ήταν προκλητική η διαιτησία του Κουμπαράκη; Και με το παραπάνω. Και όχι δεν αναφερόμαστε στην αποβολή του Κουτρουμπή που είναι σωστή.

Διαβάζω από χθες τα Μέσα που πρόσκεινται προς τον ΠΑΟΚ να αναφέρονται στην διαιτησία του Κουμπαράκη. Θα επαναλάβουμε αυτό που είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες: Με ποια κριτήρια ο Περέιρα επέλεξε ξένο διαιτητή στο παιχνίδι του, διαλυμένου, Άρη κόντρα στην ΑΕΚ και όχι σε εκείνο του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ; Τελικά δικαιωθήκαμε αφού ο Κουμπαράκης τα έκανε θάλασσα. Τα Μέσα του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για την φάση της πρώτης κίτρινης του Κουτρουμπή και ισχυρίζονται πως έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη όμως είναι ξεκάθαρο πως αφενός ο Σφιντέρφσκι δεν είναι σε προφανή θέση για γκολ και αφετέρου δίπλα στον στόπερ του ΟΦΗ είναι συμπαίκτης του. Από εκεί και πέρα όμως και ειδικά μετά το 80′ ο Κουμπαράκης είναι προκλητικός. Οι αποφάσεις του όχι μόνο προσβάλουν τη νοημοσύνη μας αλλά περισσότερο μας υποτιμούν όταν βλέπουμε φωνές από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κουμπαράκης αποβάλει σωστά τον Εσίτι που κάνει δύο εγκληματικά μαρκαρίσματα και σωστά παίρνει τις κάρτες και από εκεί και πέρα… οργιάζει. Αρχικά στην φάση της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ, ο Μαουρίτσιο στην φάση του 2-2, πέφτει κάτω από τον… Στρατηγό Άνεμο και ο Κουμπαράκης με το ανύπαρκτο φάουλ που καταλογίζει δίνει την ευκαιρία για την ισοφάριση.

Στην συνέχεια, ο Άκπομ κάνει επιθετικό φάουλ πάνω στον Γουάλι κάτι που δεν σφυρίζεται και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ χάνει την ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Με το παιχνίδι να είναι στις καθυστερήσεις, δίνει ορθά 7 λεπτά επιπλέον χρόνο και τελικά – χωρίς λόγο και αιτία – αυτό ολοκληρώνεται στο 99′. Λίγο πριν την λήξη του, καταλογίζει ανύπαρκτο φάουλ του Μπράουν στον Γιαννούλη που δίνει την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ για έναν επιπλέον γέμισμα μέσα στην περιοχή του Γουάλι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κουμπαράκης έδινε κάθε επαφή, υπέρ του ΠΑΟΚ, για φάουλ σφυρίζοντας με διαφορετικά μέτρα και σταθμά εν αντιθέσει με τα σκληρά μαρκαρίσματα προς τους παίκτες του ΟΦΗ που έμειναν ατιμώρητα σε πολλές περιπτώσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook