Χάρισε την απογευματινή προπόνηση ο Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Nίκος Αναστόπουλος χάρισε στους παίκτες του ΟΦΗ την απογευματινή προπόνηση και έτσι άπαντες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είδε με ικανοποίηση οι ποδοσφαιριστές του να εκτελούν όσα τους είπε στην πρωινή προπόνηση και έτσι τους έκανε “δώρο” την απογευματινή με αποτέλεσμα οι παίκτες της ομάδας να επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις.

Ο Αναστόπουλος  είδε για μια ακόμα μέρα όλους τους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν μέρος στην προπόνηση της ομάδας και μπορεί πλέον να «τρίβει τα χέρια του» από ικανοποίηση.

Στα θετικά για τον τεχνικό του ΟΦΗ είναι πως έχει να αντιμετωπίσει έναν ευχάριστο “πονοκέφαλο” καθώς άπαντες στην ομάδα είναι υγιείς και μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών του. Ο Χρήστος Μπούρμπος πάντως, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις έπειτα από 4 μήνες μπορεί να είναι σε θέση να αγωνιστεί ωστόσο αυτό αναμένεται να μην συμβεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολής γιατί είναι ανέτοιμος. Πάντως ο 28χρονος παίκτης μπορεί και να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Οι ενοχλήσεις των Παπουλή και Γεωργίου δεν συντρέχουν λόγους ανησυχίας και θα συμμετέχουν κανονικά στην αυριανή προπόνηση ενώ επίσης  επιστρέφουν και οι Στάθης Ταυλαρίδης και Βαγγέλης Μάντζιος που εξέτισαν την τιμωρία τους στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook