Χουάν Νέιρα: Ένας “μάγος” στα ασπρόμαυρα του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ: Στα 30 προς 31 του, ο Αργεντινός μέσος πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με τους αριθμούς του να έχουν πολλαπλασιαστεί σε σχέση με τα υπόλοιπα χρόνια της καριέρας του.

Ένας παίκτης από άλλη δεκαετία, αυτή του κλασσικού ποδοσφαίρου που κυριαρχούσαν οι παίκτες – αρτίστες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ένας ποδοσφαιριστής που οργώνει μέσα στο γήπεδο πατώντας κάθε χιλιοστό του αγωνιστικού χώρου. Ο Νέιρα με την εικόνα που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο δείχνει ότι όποτε ακουμπάει την μπάλα, την “χαιδεύει”. Ώρες, ώρες μένεις άναυδος με αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο, ένας ποδοσφαιριστής που σίγουρα είναι από τους πιο εντυπωσιακούς που έχουν φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ.

Ο Χουάν Νέιρα είναι καταλύτης στην μηχανή του ΟΦΗ και οι αριθμοί του την φετινή σεζόν αποδεικνύουν πως κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Ο Χουάν Νέιρα έχει πετύχει 7 γκολ την φετινή σεζόν ενώ μετράει και 6 ασίστ και τα play offs δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Οι παραπάνω αριθμοί αποδεικνύουν του λόγου το αληθές για την καταπληκτική χρονιά που κάνει ενώ την σεζόν 2018 – 2019 την τελείωσε με έξι γκολ.

Στα 31 του χρόνια, ο Χουάν Νέιρα έχει κάνει τον κόσμο του ΟΦΗ να τον λατρέψει όχι μόνο για τα γκολ και τις ασίστ αλλά και για τις βελούδινες ενέργειες του όπως η παρακάτω. Μετά από 96 λεπτά ενός αγώνα υψηλής έντασης, ο Νέιρα κάνει αυτήν την κίνηση και οι παίκτες του ΠΑΟΚ παραλίγο να “τρακάρουν” μεταξύ τους.

Η παραμονή του Χουάν Νέιρα και η μετατροπή ενός “10αριου” σε έναν μέσο box to box που πατάει σε όλο το γήπεδο ήταν και εκείνη που τον ανέδειξε σε έναν παίκτη – ηγέτη που φαίνεται πως περνάει δεύτερη νεότητα στο Ηράκλειο και την Κρήτη και δημιουργεί εύλογο το ερώτημα: Αν ερχόταν στην Ελλάδα στα 25 με 26 του χρόνια που θα μπορούσε να παίξει μετέπειτα;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook