Προβληματισμός για το οικονομικό από τον σύλλογο μετόχων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδας και οι διοικητικές εξελίξεις οι οποίες πιθανώς να έπονται αλλά και η καλά πορεία της ομάδας παρά τις δυσκολίες,ήταν τα βασικά θέματα, που απασχόλησαν τους μικρομετόχους του ΟΦΗ στην Γενική Συνέλευση.

Η διαδικασία η οποία έγινε χθες το απόγευμα, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ανδρέα Μανουσάκη να τονίζει ότι στην παρούσα φαση η ομάδα  χρειάζεται  ένα διοικητικό σοκ. Οπως είπε «έχω υποβάλει την παραίτησή μου στο συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά δεν έχει γίνει αποδεκτή, όπως και του Γιώργου Καλουτσάκη». Αποφασίστηκε αντιπροσωπεία του συλλόγου να συναντηθεί τις επόμενες μέρες με το Νίκο Μαχλά για να του τεθούν οι προβληματισμοί για το αύριο της ομάδας.

Τα ανοιχτά μέτωπα τα οποία παραμένουν ανοιχτά προβλημάτισαν και τους μικρομετόχους της ομάδας όπως άλλωστε και όλο τον κόσμο και οι μέτοχοι περιμένουν την συνάντηση με τον Νίκο Μαχλά ώστε να πάρουν μια γεύση με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα αλλά και ποιες άλλες κινήσεις μπορούν να γίνουν από τους ίδιους ώστε να βοηθήσουν τα ταμεία της ΠΑΕ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook