Αποκάλυψη: Το “όχι” στον Τσάβι Ρόκα και ο Μεγιάδο που γίνεται Κρητικός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές όχι από τον Αργεντινό μέσο που πλέον ετοιμάζεται να μείνει στον ΟΦΗ για πάντα. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο ήρθε στην Ελλάδα στα 25 του χρόνια, δύο μετά έχει γίνει ο παίκτης που θα ήθελε κάθε προπονητής. Τα χαρακτηριστικά του και η προσωπικότητα που βγάζει μέσα στο γήπεδο είναι τέτοια που τον έχουν αναγάγει σε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο ίδιος περνάει καλά στο Ηράκλειο, η οικογένεια του είναι στην πόλη από τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στον ΟΦΗ και η συνύπαρξη του με τον συμπατριώτη του Χουάν Νέιρα τον έχει κάνει όχι μόνο να λατρεύει τις συνθήκες στην Κρήτη αλλά να έχει γίνει ένα και με το club.

Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού μιλώντας χθες στο Gentikoule αποκάλυψε ότι ο “Μέγια” αναμένεται να παραμείνει στον ΟΦΗ κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ή τεσσάρων χρόνων. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Μεγιάδο όντας στα 27 προς 28 του χρόνια, μετά το τέλος της τριετίας ή τετραετίας αναμένεται να έχει συμπληρώσει πενταετία ή εξαετία στον ΟΦΗ – κάτι που θα τον μετατρέψει σε έναν παίκτη – σύμβολο για τον σύλλογο (εφόσον βέβαια συμπληρώσει όλη την θητεία του στην ομάδα).

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του Μιγκέλ Μεγιάδο όπως δημοσιοποιήθηκε πριν 20 ημέρες, ήταν πράγματι αληθινό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Τσάβι Ρόκα ήταν εκείνος που τηλεφώνησε στην πλευρά των “πρασίνων” κάνοντας γνωστό το ενδιαφέρον για το “μπουλντόγκ” μόνο που δεν περίμενε πως ο “Μέγια” θα έδειχνε από την πρώτη στιγμή την ταύτιση του με τον ΟΦΗ. Μάλιστα η πλευρά του Αργεντινού μέσου δεν μπήκε ποτέ σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζοντας από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις της για παραμονή στον σύλλογο. Ο “Μέγια” που είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στον ΟΦΗ, έχει αντιληφθεί με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως το περιβάλλον στον σύλλογο είναι ιδανικό τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένεια του.

Και μια λεπτομέρεια που έχει την σημασία της. H οικογένεια Μεγιάδο περιμένει το δεύτερο παιδί και είναι τέτοιες οι συνθήκες που έχει συναντήσει η σύζυγος στο Ηράκλειο που θέλουν να μείνουν για πάντα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook