Man to man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική κάθε παίκτη του ΟΦΗ στο ματς με την ΑΕΚ.

Γουάλι
Στο πρώτο γκολ πιθανόν έχει ευθύνη γιατί διστάζει να βγει και δεν προλαβαίνει τον Ολιβέιρα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάνει τρεις πολύ καλές επεμβάσεις και κρατάει το σκορ στο 2-0.

Μπολάκης
Αγωνίστηκε μετά από αρκετό καιρό και δικαίωσε τον Σίμο για την επιλογή του. Έπαιξε αριστερό μπακ, εξαιρετικός αμυντικά – επιθετικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει παίζοντας με το ανάποδο πόδι.

Μπράουν
Επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου, όντας ακίνδυνος. Αμυντικά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Βαφέας
Καλή εμφάνιση από το νεαρό στόπερ. Πολύ καλή συνεργασία με τον Γιαννούλη, σωστές τοποθετήσεις και βελτιωμένος αρκετά με την μπάλα στα πόδια.

Γιαννούλης
Με την εμπειρία του βοήθησε στο διάβασμα των φάσεων και παράλληλα καθοδήγησε τους άλλους δύο στόπερ. Του βγήκαν τα ατομικά μαρκαρίσματα και δεν υπέπεσε σε λάθη.

Περδίκης
Στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις ενώ πλήρωσε την απειρία του στα δύο γκολ της ΑΕΚ. Σε γενικές γραμμές όμως έδειξε και ποδοσφαιρικό θράσσος ζητώντας μπάλα. Έπαιξε ως αριστερό στόπερ, καλές τοποθετήσεις και κυρίως έδειξε αυτό για το οποίο μιλούν όλοι. Την καλή τεχνική κατάρτιση που τον χαρακτηρίζει.

Σακόρ
Κράτησε αρκετή μπάλα στο πρώτο ημίχρονο καταφεύγοντας σε αρκετές ατομικές προσπάθειες. Από τους διακριθέντες του ΟΦΗ.

Στάικος
Τα βρήκε σκούρα με την μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μαρκάρει περισσότερο και να αφήσει στην άκρη τα δημιουργικά καθήκοντα του μη δίνοντας συνέχεια στην καλή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ.

Ζοάο Βίκτορ
Αναδεικνύεται σε σούπερ επιλογή για τα play offs. Ψύχραιμος με την μπάλα, καλός ανασταλτικά δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω στο επιθετικό κομμάτι.

Ναμπί
Διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Δεν βοήθησε καθόλου δημιουργικά και πέρασε απαρατήρητος.

Μάνος
Δεν μπόρεσε, για όσο διάστημα αγωνίστηκε, να απειλήσει την άμυνα της ΑΕΚ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Φιγκεϊρέντο
Έδωσε τις μάχες του με την άμυνα της ΑΕΚ, πάλεψε και πρόσφερε μια κινητικότητα στην επίθεση του ΟΦΗ.

Μεγιάδο
Μπήκε και κατάφερε να γίνει μαχητικός στα χαφ. Κράτησε μπάλα, πρόσφερε ισορροπία στον άξονα με την είσοδο του στο παιχνίδι.

Βαζ
Καλή εικόνα από τον Πορτογάλο εξτρέμ. Κινητικός, απείλησε με μακρινά σουτ την εστία του Μπαρκ και έπαιξε με μεγάλη διάθεση.

Νάστος
Προσπάθησε να βγάλει την μπάλα από την περιοχή του ΟΦΗ.

Σουρνάκης
Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook