Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διαβάστε την ατομική κριτική κάθε παίκτη του ΟΦΗ στο ματς με τον Άρη.

Γουάλι
Ακόμα καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Βγάζει ότι πάει προς την εστία του, στο γκολ δεν έχει ευθύνη, σταθερός με την μπάλα στα πόδια και στις εξόδους του.

Κοροβέσης
Επιθετικά δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός όπως στα προηγούμενα ματς όπου είχε δύο ασίστ. Αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον Ρόουζ και τον Φετφατζίδη.

Γιαννούλης
Πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο με τον γρήγορο Μαντσίνι που έπαιζε συνεχώς στην πλάτη του. Στο δεύτερο δεν αισθάνθηκε πίεση λόγω της οπισθοχώρησης του Άρη.

Κουτρουμπής
Από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι. Κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, έβγαλε την μπάλα με ασφάλεια από την περιοχή του Γουάλι.

Μαρινάκης
Δεν του πήγε το ματς, ούτε αμυντικά – ούτε επιθετικά. Αμυντικά έχει ευθύνη στο γκολ του Κόρχουτ που δεν πρόλαβε να τον σταματήσει, επιθετικά δεν μπόρεσε να πλαγιοκοπήσει την άμυνα του Άρη.

Μεγιάδο
Στο πρώτο ημίχρονο κάνει μια πολύ κακή εμφάνιση. Πολλές λάθος μεταβιβάσεις και καθόλου συμβολή στο δημιουργικό κομμάτι, στο δεύτερο βελτίωσε κάπως την εικόνα του δίχως να φανεί μεγάλη διαφορά.

Ναμπί
Εκτός κλίματος στο πρώτο ημίχρονο, κράτησε την μπάλα, γενικά, πολύ παραπάνω από όσο θα έπρεπε.

Στάικος
Δεν πήγε καλά και δικαίως αντικαταστάθηκε. Φάνηκε να μην έχει ρόλο στο ματς και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στον άξονα απέναντι στους κεντρικούς χαφ του Άρη.

Βαζ
Ήταν από τους πιο κινητικούς παίκτες του ΟΦΗ. Ανέβασε πολύ την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο, έβγαλε επιθετικότητα και καλές συνεργασίες με ατομικές ενέργειες.

Νέιρα
Χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας σε κάτι σαν δεξί χαφ. Έχει ευθύνη στο γκολ του Άρη γιατί χάνει τον Κόρχουτ ενώ στο δεύτερο πηγαίνοντας στον άξονα εμφανίστηκε πιο φλύαρος από ότι τον έχουμε συνηθίσει.

Φιγκεϊρέντο
Χαμένος στο πρώτο ημίχρονο και ο μοιραίος με το πέναλτι. Κινητικός στο δεύτερο, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, αδίκησε τον εαυτό του με την αποβολή του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπράουν, Ζοάο Βίκτορ
Έπαιξαν λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Νοικοκυράκης
Προσπάθησε να γίνει απειλητικός παίζοντας ως δεξί εξτρέμ.

Σεμέντο
Για ακόμα ένα ματς που δεν έδωσε τίποτα. Μπήκε στο γήπεδο, δεν ξέρουμε αν ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του αλλά πέρασε απαρατήρητος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook