Προετοιμασίες για το “Γεντί Κουλέ” του Europa League

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέραν των play offs στον ΟΦΗ προετοιμάζονται και για όσα χρειάζεται να γίνουν στο γήπεδο εν όψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας.

Με τα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα στους “αιώνιους” ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των play offs και πλέον στον ΟΦΗ στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μπορεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να περιστρέφεται γύρω από το ρόστερ και την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ, υπάρχουν και άλλα ζητήματα ύψιστης σημασίας που αφορούν την ΠΑΕ.

Ένα εξ’ αυτών είναι και η χρησιμοποίηση του “Γεντί Κουλέ” σε περίπτωση που ο ΟΦΗ κληθεί να αγωνιστεί εντός έδρας στον δεύτερο προκριματικό γύρο στις 17 Σεπτεμβρίου. Ο Ηλίας Πουρσανίδης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Athletic Radio 104,2 είχε αποκαλύψει ότι το γήπεδο καλύπτει τα στάνταρ της ΟΥΕΦΑ για την συγκεκριμένη προκριματική φάση αλλά από εκεί και πέρα αυξάνονται οι απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Μέχρι τώρα στον ΟΦΗ εξετάζουν όλα όσα χρειάζεται να γίνουν στο γήπεδο καθώς υπάρχουν κάποιες σταθερές απαιτήσεις της ΟΥΕΦΑ ωστόσο είναι δεδομένο πως από εκεί και πέρα δημιουργούνται νέες συνθήκες λόγω του κορονοϊού καθώς τα μέτρα προστασίας που πρέπει να τηρηθούν είναι πιο αυστηρά από ότι ισχύει στην Ελλάδα. Στον ΟΦΗ δεν θέλουν να χάσουν καθόλου χρόνο και για αυτόν τον λόγο έχουν ξεκινήσει από τώρα την προεργασία για τις εργασίες που χρειάζεται να γίνουν στο “Γεντί Κουλέ” ώστε να είναι πανέτοιμο για τις 17 Σεπτεμβρίου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως στον ΟΦΗ θα μάθουν τον αντίπαλο τους για την δεύτερη προκριματική φάση στις 31 Αυγούστου ή 1 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook