Φροίξος Γρίβας: Ο ΟΦΗ τον έβλεπε όλη την χρονιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 20χρονος επιθετικός Φροίξος Γρίβας αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ και το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Όπως αποκάλυψε το Gentikoule τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο 20χρονος επιθετικός θα φοράει την φανέλα του ΟΦΗ τα επόμενα χρόνια καθώς πρέπει να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής της ομάδας αφού έχει υπογράψει προσύμφωνο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που αποτελεί γέννημα – θρέμμα του Πανιωνίου, παρακολουθείται από τον ΟΦΗ για μεγάλο χρονικό διάστημα που μέσω του τμήματος σκάουτινγκ έχει απλώσει τα δίχτυα του σε όλη την Ελλάδα.

Η επιλογή του Γρίβα μόνο τυχαία δεν έγινε από τον ΟΦΗ καθώς μιλάμε για ένα παιδί που παρότι δεν έχει συμπληρώσει ακόμα τα 20 του χρόνια, μέτρησε φέτος 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ αγωνίστηκε βασικός σε κάθε παιχνίδι της Κ19 όποτε χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί κάνοντας μάλιστα και χατ – τρικ απέναντι στον Βόλο. Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο Γρίβας ήταν υπό παρακολούθηση για πολλούς μήνες με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να τον έχουν τσεκάρει σε αρκετά παιχνίδια. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως στην Αθήνα βρίσκεται και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του ΟΦΗ Δημήτρης Μάρκος που παρακολουθεί παιχνίδια συνεχώς τσεκάροντας υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Μάλιστα επειδή στον ΟΦΗ γνώριζαν ότι ο Γρίβας μένει ελεύθερος και ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα έκαναν κίνηση και άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 με το νεαρό ποδοσφαιριστή να μην κρύβει την χαρά του για το νέο βήμα στην καριέρα του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook