Αποκαλύψεις από Βογιατζάκη: “Ακόμα και αν έπεφτε πέρυσι ο ΟΦΗ, δεν θα άλλαζε τίποτα στο club”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο διευθυντής επικοινωνίας του ΟΦΗ Μανώλης Βογιατζάκης μίλησε σε εκπομπή “Betarades Guest” και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για μια σειρά από θέματα που αφορούν τον σύλλογο.

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ

“Το αποτέλεσμα σε κάνει να δείξεις παραπάνω πράγματα, να πείσεις τον κόσμο ότι βλέπει κάτι ωραίο”

Θέλαμε τα μπαράζ με τον Πλατανιά να τα ζήσει ο κόσμος όπως τα έζησε η ομάδα. Είχα μαζί μου μια κάμερα παντού. Στην διαδικασία του πως ζήσαμε εμείς τα δύο παιχνίδια, πως μιλούσαν οι παίκτες και να δείξουμε στον κόσμο. Το σημαντικότερο είναι στο κλείσιμο του βίντεο και μας δικαιώνει ως ομάδα είναι ότι δεν πανηγυρίζαμε για την παραμονή και δικαιωθήκαμε μέσα σε έναν χρόνο γιατί ο ΟΦΗ

Μας το είχε πει ο κ. Μπούσης πως “ακόμα και αν δεν καταφέρναμε να μείνουμε, δεν πάει πίσω τίποτα, το πρότζεκτ του ΟΦΗ θα συνεχιζόταν. Στον ΟΦΗ ο καθένας έχει τον ρόλο του και σέβεται ο ένας τον άλλον”.

“Ουσιαστικά ξεκίνησαν πολλά πράγματα από το φιλικό που διοργάνωσε ο Ηλίας Πουρσανίδης το Νοέμβριο του 2017 προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ, λίγους μήνες πριν “φύγει”. Από εκεί ξεκίνησαν διάφορες συζητήσεις ανάμεσα στον Γιάννη και τον Γιώργο Σαμαρά, μίλησαν με τον Ηλία Πουρσανίδη, επισκέφτηκαν τον κ. Μπούση που ήταν φίλος του Γιώργου. Ο κ. Μπούσης έχει δώσει τα κλειδιά σε αυτούς τους ανθρώπους και εκείνοι έχουν δώσει τα δικά τους κλειδιά σε άλλους. Πήγαν στις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με τον διευθυντή μάρκετινγκ της ΠΑΕ κ. Παπαβασιλάκη, του ανέλυσαν το πρότζεκτ και μπορεί να μην είναι από την Κρήτη όμως πίστευε ότι μπορεί να πετύχει. Η νοοτροπία σε έναν άνθρωπο δεν αλλάζει, το ίδιο κάνουν και τώρα που είναι στον ΟΦΗ και για αυτό τους εμπιστεύεται ο κόσμος και μέρα με την μέρα κερδίζει περισσότερους ανθρώπους που έρχονται κοντά μας. Ξέρεις, πολλοί βλέπουν το αποτέλεσμα όμως το πλάνο δεν είναι μόνο οι νίκες την Κυριακή και είναι κάτι μεγαλύτερο και πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος ότι είναι ένα όραμα που θέλουμε να το φέρουμε βήμα – βήμα”.

“Ο κ. Μπούσης είναι αυτός που πίσω από τις κάμερες φαίνεται και μπροστά. Είναι ο φίλος μας, ο συνεργάτης μας και ο πρόεδρος μας. Είναι ένας πολύ ευχάριστος και ανοικτός άνθρωπος προς όλους. Ήρθε να επενδύσει και δεν είναι το θέμα να έρθει ένας άνθρωπος να βάλει λεφτά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο”

“Επειδή έχει παρεξηγηθεί η φράση “ένα νησί, μια ομάδα” δεν θέλαμε να υποτιμήσουμε τις άλλες ομάδες, εμείς θέλαμε να στείλουμε το μήνυμα πως ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που εκπροσωπεί όλη την Κρήτη. Σεβόμενοι όλες τις Κρητικές ομάδες και την ιστορία τους, το μέγεθος του ΟΦΗ δεν μπορεί όμως να συγκριθεί με καμία άλλη από το νησί. Δεν έχουμε καμία αντιπαλότητα με κανέναν, εμείς τους θέλουμε όλους δίπλα μας”.

“Γιατί να μην θέλουμε να μπούμε στα play offs, γιατί να μην θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη; Ας μου εξηγήσει κάποιος τον λόγο που ο ΟΦΗ δεν θα θέλει να παίξει στην Ευρώπη;”

“Θέλουμε να ανεβαίνουμε συνεχώς σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο αγωνιστικό. Να ανέβουμε σκαλοπάτι σε κάθε τομέα, το μεγάλο πλάνο και το πιο μακρυπρόθεσμο είναι οι ακαδημίες”

“O OΦΗ έχει άποψη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, την στηρίζει και θα την υποστηρίζει. Στην συνεδρίαση για να δοθεί το πράσινο φως για την είσοδο του κόσμου στα γήπεδα. Ο κ. Πουρσανίδης είπε να το κάνουμε εμείς, θα αναλάβουμε την ευθύνη, στηρίζουμε τον κόσμο μας”.

“Πέρυσι μπήκε ένα πολύ μεγάλο ποσό, για τα δεδομένα του ΟΦΗ και τα ελληνικά δεδομένα, για το γήπεδο που δεν φάνηκε. Μπήκαν πολλά χρήματα που δεν φάνηκαν όμως εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε καλύτερη την ζωή των φιλάθλων μας για αυτές τις 2,5 ώρες που έρχονται στο γήπεδο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε το γήπεδο”.

“Στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ μπήκα κατά τύχη, εργαζόμουν στον Sprint Fm και εκείνη την περίοδο γίνονταν αλλαγές και μπήκαν ρεπόρτερ των ομάδων από σχολές. Επειδή σταμάτησαν κάποιοι συνάδελφοι, μπήκα εγώ κατά τύχη. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Γεωργίου που με είχε πάρει στο καφενείο των φιλάθλων και συνδέσμους. Κάθε εβδομάδα πήγαινα σε διαφορετικό σύνδεσμο και μιλούσε ο κόσμος από εκεί. Το 2006 πήγα στη Nova ως βασικός ρεπόρτερ της ΑΕΚ, η Νοva θα είναι πάντα η οικογένεια μου, εκεί παντρεύτηκα, εκεί έκανα το πρώτο παιδί μου”.

“Ο Τσιλιανίδης τραυματίστηκε στην καλύτερη φάση της καριέρας του, ενδεχομένως να ήταν ήδη και στην εθνική ομάδα. Ο Κοσμάς είναι δουλευτεράς και είναι άνθρωπος και ως χαρακτήρας. Στενοχωρηθήκαμε όλοι μας μέσα στην ομάδα, ο Κοσμάς μας ταρακούνησε και πολύ σύντομα θα είναι μαζί μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook