Με κλάματα αποχαιρέτησε ο Νάστος τον ΟΦΗ μετά από 4,5 χρόνια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα σε 4,5 χρόνια πρόλαβε και τα έζησε όλα. Από τα “χωράφια” της Γ’ Εθνικής μέχρι και την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου.

Μιλώντας στη Nova, o Ανέστης Νάστος έκανε γνωστό το αντίο του από τον ΟΦΗ μετά από 4,5 ολόκληρα χρόνια κάνοντας όλη την πορεία από την Γ’ Εθνική μέχρι και την Σούπερ Λιγκ 1.

“Ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ, έπρεπε να κλείσουμε την χρονιά σαν οικογένεια, σίγουρα πολλοί δεν το περίμεναν. Εμείς πιστεύαμε στην δουλειά που γινόταν, συγχαρητήρια σε όλους. Η χρονιά ήταν απίστευτη, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την συμμετοχή μου στο τελευταίο παιχνίδι μου στο “Γεντί Κουλέ”. Ευχαριστώ τους πάντες μέσα από την καρδιά μου, το έχω πει ξανά.: Ήταν χαρά και ευλογία, προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου φορώντας την φανέλα. Μπορεί να μην ήμουν ο καλύτερος παίκτης αλλά τίμησα αυτήν την φανέλα. Θα είναι χαρά για όποιον παίκτη έρθει να δουλέψει σε αυτήν την ομάδα, γίνονται απίστευτα πράγματα σε αυτήν την ομάδα όπως σήμερα που χειροκροτήσαμε τον πρωταθλητή. Είμαστε μια ομάδα με ήθος και αρχές”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook