“Το γρήγορο 2-0 τελείωσε το ματς, ο Νάστος έχει τον σεβασμό μας στον υπέρτατο βαθμό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στα δύο γρήγορα γκολ του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιώργος Σίμος που παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στην παρουσία των νεαρών παικτών, όσο και στην αποχώρηση του Ανέστη Νάστου.

“Όπως ξεκινήσαμε δεν έδειχνε ότι θα ερχόταν το 2-0 τόσο γρήγορα και αυτό ήταν που τελείωσε το ματς. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί ήταν το τελευταίο παιχνίδι μέσα στο σπίτι μας. Μέσα από τον κόσμο που ήταν γύρω από το γήπεδο, θέλω να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και εύχομαι να περάσει γρήγορα αυτό που ζούμε με την πανδημία και να είναι ξανά κοντά μας. Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν γίνεται” ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού του ΟΦΗ.

Για την χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι η πρώτη σεζόν που δουλεύουν επαγγελματικά σε μια ομάδα επιπέδου όπως η δική μας. Είναι εξαίρετοι επαγγελματίες, καλοί χαρακτήρες και καλοί παίκτες. Εμείς δεν δίνουμε ευκαιρίες, εμπιστεύομαστε τα νέα παιδιά και αυτό θα γίνεται όλο και πιο συχνά στο μέλλον”.

Για την αποχώρηση του Ανέστη Νάστου: “Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε μια αναδιοργάνωση, προετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά. Κάποιοι δεν θα είναι μαζί μας τη νέα χρονιά, ο Ανέστης δεν θα είναι μαζί μας, τι να πω; Ο σεβασμός μας είναι στον υπέρτατο βαθμό και να τον ευχαριστήσουμε γιατί φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια βοήθησε πολύ και είχε έναν πολύ σημαντικό ρόλο μέσα στην ομάδα. Εξήγησα στον Ανέστη πως πάνω από όλα είναι οι προσωπικές σχέσεις και αυτές που χτίζονται και παραμένουν στον χρόνο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook