Δύο στόπερ στο στόχαστρο, σε εξέλιξη οι συζητήσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει στον ΟΦΗ και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις με κεντρικό αμυντικό.

Στον ΟΦΗ “τρέχουν” για τη νέα σεζόν και ήδη οι μεταγραφές των Ουές, Σαρδινέρο, Γρίβα δείχνουν πως η φάση υλοποίησης του σχεδιασμού είναι σε εξέλιξη. Ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών που τα ονόματα τους θα προστεθούν σε αυτά των Γιαννούλη, Βαφέα, Κουτρουμπή.

Η απόκτηση δύο στόπερ είναι δεδομένη με τις πληροφορίες του Gentikoule να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να σημειωθούν εξελίξεις με τον έναν από τους δύο στόπερ που βρίσκονται στην λίστα του Γιάννη Σαμαρά. Μάλιστα, τις συζητήσεις έχει αναλάβει ο Γιώργος Σαμαράς με τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του ΟΦΗ.

Το ενδιαφέρον για τον Πραξιτέλη Βούρο είναι δεδομένο εδώ και αρκετό καιρό, μάλιστα υπενθυμίζουμε πως ο εκπρόσωπος του Αναστάσης Πιφέας είχε επιβεβαιώσει στο Gentikoule τις πρώτες επαφές με τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό του ΑΠΟΕΛ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook