Όλες οι λεπτομέρειες στο Gentikoule: Έρχεται Κρήτη και υπογράφει ο Βούρος για δύο χρόνια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

ΟΦΗ και ΑΠΟΕΛ βρήκαν την χρυσή τομή και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule ο 25χρονος στόπερ θα φοράει την φανέλα του ΟΦΗ οριστικά μέχρι το 2022.

Η σπουδαία μεταγραφή για τον ΟΦΗ μπαίνει στην τελική ευθεία με τον σύλλογο να φτάνει σε συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Πραξιτέλη Βούρου. Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία τις τελευταίες ώρες με τον 25χρονο στόπερ να έρχεται στον ΟΦΗ ως ελεύθερος και να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule ΟΦΗ και ΑΠΟΕΛ κατέληξαν σε συμφωνία με τον κυπριακό σύλλογο να κρατάει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση πώλησης του Βούρου καθώς και οικονομικά ανταλλάγματα μέσω της ευρωπαϊκής συμμετοχής του στο Europa League. Αυτό σημαίνει πως το ΑΠΟΕΛ θα εισπράξει χρήματα, κλιμακωτά και ανάλογα με το πόσο πολύ θα προχωρήσει ο ΟΦΗ στην διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα, μέσα στο επόμενο 48ωρο θα προχωρήσουν τα υπόλοιπα διαδικαστικά ζητήματα με τον Βούρο να έρχεται στο Ηράκλειο μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να υπογράψει στον ΟΦΗ μέχρι το 2022 πραγματοποιώντας μια σπουδαία μεταγραφή βάζοντας στο ρόστερ του έναν παίκτη που κάνει την διαφορά στην αμυντική γραμμή της ομάδας του Γιώργου Σίμου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook