Αναστόπουλος: “Eπικίνδυνη ομάδα ο Αστέρας αλλά εξαρτάται από εμάς”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με δηλώσεις του συνδρομιτικό κανάλι ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως ο ΟΦΗ έχει το πρώτο λόγο στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και πως αν η ομάδα είναι αυτή που πρέπει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος στο συνδρομητικό κανάλι:

Για την πορεία του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα

«Μπορέσαμε και ξεπεράσαμε πολύ καλά, όσον αφορά τη συγκομιδή βαθμών έξι πολύ δύσκολα παιχνίδια, αφού παίξαμε σε έδρες όπως η Τούμπα, το Καραϊσκάκη και το Ολυμπιακά Στάδιο, και υποδεχτήκαμε ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης. Εντούτοις κατορθώσαμε και πήραμε βαθμούς, που κανείς δεν πίστευε. Σημασία έχει τώρα ότι αρχής γενομένης από το Σάββατο γίνεται πιο βατό το πρόγραμμα-όχι εύκολο γιατί δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια-αλλά πιο βατό.

Το προσεχές παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, ο Αστέρας παρουσιάζεται ανεβασμένος και είναι επικίνδυνος. Πρέπει να δείξουμε καλή εικόνα, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να βοηθάει ο ένας τον άλλον και γενικά να εμφανίσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε σαν ομάδα».

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αστέρα Τρίπολης από τον Σάκη Τσιώλη

«Πάντα μία αλλαγή προπονητή έχει θετικά αποτελέσματα. Ο Αστέρας είναι ανεβασμένος, δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό, αλλά εμείς ασχολούμαστε με τη δική μας ομάδα γιατί αυτό το ματς είναι κλειδί για τα υπόλοιπα. Εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο, από εμάς θα εξαρτηθεί, αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook