UEFA : Σκέψεις να γίνουν στην Κύπρο τα προκριματικά του Europa League

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ευρώπη, κάνει την UEFA να κάνει διάφορες σκέψεις, για την διεξαγωγή των προκριματικών.

Συγκεκριμένα, η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θεωρεί την Κύπρο ως την κατάλληλη χώρα για γίνουν οι αγώνες που θα κρίνουν ποιες ομάδες θα μπουν στους ομίλους.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας ενημερώθηκε για αυτό το ενδεχόμενο και με την σειρά του, συζήτησε το θέμα με τον Υπουργό Υγείας της χώρας. Το ενδεχόμενο να γίνει πραγματικότητα, η ιδέα της UEFA είναι αρκετά σοβαρό. Ακόμα, ο χαμηλός αριθμός κρουσμάτων του κορωνοϊού, κάνει ασφαλή την διεξαγωγή αυτών των αγώνων.

Αναλυτικά, η ενημέρωση από την ΚΟΠ ήταν η εξής: «Το ενδεχόμενο διεξαγωγής προκριματικών αγώνων του UEFA Champions League και Europa League 2020-21 στην Κύπρο, διερευνά η UEFA. Το θέμα τέθηκε στον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον Υπουργό Υγείας, δεδομένου ότι υπάρχουν διάφορες πτυχές που θα πρέπει να εξετάσουν. Το ενδεχόμενο διεξαγωγής κάποιων προκριματικών αγώνων στη χώρα μας, προκύπτει καθώς η Κύπρος θεωρείται, σε ότι αφορά τον κορωνοϊό, ασφαλής προορισμός».

to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook