“Ερωτηματικό το μέλλον του Σεμέντο στην Φορτούνα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολλανδικό δημοσίευμα τονίζει πως δεν είναι δεδομένη η παρουσία του Λισάντρο Σεμέντο στην Φορτούνα Σιτάρντ ενώ την ίδια ώρα ελπίζουν στον ΟΦΗ κινούνται για την παραμονή του.

Ο Λισάντρο Σεμέντο παραμένει στο Ηράκλειο όπου οικογενειακώς κάνει τις διακοπές του και περιμένει και εκείνος τα νεότερα αναφορικά με την παραμονή του στον ΟΦΗ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως έχουμε επαναλάβει στο παρελθόν, ο εξτρέμ από το Κάπε Βέρντε επιθυμεί να παραμείνει στο club και παράλληλα η οικογένεια του είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στην Κρήτη.

Σημερινό δημοσίευμα της ολλανδικής ιστοσελίδας imburger.nl αναφέρεται στην περίπτωση του Λισάντρο Σεμέντο και το μέλλον του στην Φορτούνα Σιτάρντ. Υπενθυμίζουμε πως, επίσημα, ο δανεισμός του στον ΟΦΗ ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου και από εκεί και πέρα είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στους Ολλανδούς ωστόσο το σημερινό δημοσίευμα περιπλέκει τα πράγματα αναφορικά με την παρουσία του στην Φορτούνα Σιτάρντ. Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι η παρουσία του στο ρόστερ της Φορτούνα παραμένει ερωτηματικό και κανείς δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη αναφορικά με το μέλλον του.

Το σίγουρο είναι πως στον ΟΦΗ θέλουν να διατηρήσουν τον Λισάντρο Σεμέντο και το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα δεν ανακοινώθηκε η αποχώρηση του δείχνει πως είναι σε πλήρη εξέλιξη οι επαφές των δύο ομάδων ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για την παραμονή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook