Pic | Η επίσκεψη στην 15χρονη Αθηνά που αποκάλυψαν οι οπαδοί του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια κίνηση που κρατήθηκε μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, και αυτό είναι κάτι που έχει την δική του ηθική αξία, Ο Νίκος Μαρινάκης και ο Μανώλης Βογιατζάκης επισκέφτηκαν την 15χρονη Αθηνά στο ΠΑΓΝΗ και της χάρισαν μια φανέλα με το όνομα της.

Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΟΦΗ έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας με το club να μην την δημοσιοποιεί δείχνοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό ηθικό φρόνημα που χαρακτηρίζει τον σύλλογο με την αποκάλυψη να γίνεται μέσω οπαδών της ομάδας στο Instagram. Μάλιστα με ανάρτηση τους ευχαριστούν δημόσια την διοίκηση του ΟΦΗ για την ανταπόκριση στην μικρή Αθηνά και παρότι ο σύλλογος δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί, εκείνοι θεώρησαν υποχρέωση τους να τους πουν ευχαριστώ μέσω των social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μετά από αίτημα μέλους του group στην διοίκηση, η ομάδα μας και συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής Νίκος Μαρινάκης και ο διευθυντής Επικοινωνίας Μανώλης Βογιατζάκης, επισκέφθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου την φίλαθλο του ΟΦΗ Αθηνά που νοσηλεύεται με καρκίνο. Παρότι η διοίκηση της ομάδας μας δε το πρόβαλε, νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για την γρήγορη ανταπόκριση που έδειξαν αποδέχοντας το αίτημα μας, καθώς και για το ήθος που διδάσκει εντός και εκτός γηπέδων. Ευχόμαστε στην Αθηνά περαστικά και να βγει γρήγορα νικήτρια στον αγώνα που δίνει.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΘΥΡΑ 4 ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ (@oropedio_lasithiou_gate4) στις

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook